Σκοπός του Συλλόγου μας είναι:

Η συλλογή στοιχείων για συγκεκριμένα προβλήματα του χωριού. Η ενασχόληση με θέματα προστασίας του φυσικού περιβάλλοντος, όπως επίσης των κοινόχρηστων – κοινοτικών χώρων της κοινότητας, και την προώθηση αυτών στις αρμόδιες αρχές. Η διατήρηση των δεσμών των απανταχού Πετσακιτών με τη γενέτειρα και τις παραδόσεις τους.Η συμβολή στη διατήρηση, την καλλιέργεια και την μετάδοση των ηθών και εθίμων και γενικά των πολιτιστικών στοιχείων, που συνιστούν την πνευματική και πολιτιστική παράδοση των Πετσάκων Καλαβρύτων, για να μεταλαμπαδευτούν αυτά στις νεότερες γενιές.

Δευτέρα 27 Αυγούστου 2018

ΚΟΥΙΖ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΗΨΗΣ ΓΙΑ ΔΥΝΑΤΟΥΣ ΛΥΤΕΣ!!!

Παρατηρήστε προσεκτικά τις παρακάτω φωτογραφίες και βρείτε ποια απεικονίζει την είσοδο του χωριού  μας, τους Πετσάκους. Για να σας βοηθήσουμε λίγο, σας λέμε ότι όλες οι εισόδους των χωριών, είναι από την διαδρομή Αίγιο προς Καλάβρυτα, μέσω Πτέρης.
Και επειδή πραγματικά θέλουμε να ανταποδώσουμε το χρόνο σας αλλά και την παρατηρητικότητα σας, ο μεγάλος νικητής, θα κερδίσει ένα γεύμα με τον αγαπημένο του ή την αγαπημένη, στο υπέροχο, παραλιακό εστιατόριο τα  "Λόγια της Πλώρης" στο Αίγιο, κάτω από την Παναγία την Τρυπητή προσφορά του Συλλόγου μας.
 Αν υπάρξει παραπάνω από ένας νικητής, θα γίνει κλήρωση.
Οι απαντήσεις σας στην σελίδα μας στο facebook. Πάνω αριστερά υπάρχει ένας αριθμός, εσείς θα γράφετε απλά τον αριθμό από κάτω, στα σχόλια, το ποια φωτογραφία είναι αυτή που πιστεύετε ότι είναι η είσοδο του χωριού μας. Μην εγκαταλείψετε, θέλει προσπάθεια και επιμονή, αλλά και εμείς θα σας ανταμείψουμε με ένα πανέμορφο γεύμα.















 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου