Σκοπός του Συλλόγου μας είναι:

Η συλλογή στοιχείων για συγκεκριμένα προβλήματα του χωριού. Η ενασχόληση με θέματα προστασίας του φυσικού περιβάλλοντος, όπως επίσης των κοινόχρηστων – κοινοτικών χώρων της κοινότητας, και την προώθηση αυτών στις αρμόδιες αρχές. Η διατήρηση των δεσμών των απανταχού Πετσακιτών με τη γενέτειρα και τις παραδόσεις τους.Η συμβολή στη διατήρηση, την καλλιέργεια και την μετάδοση των ηθών και εθίμων και γενικά των πολιτιστικών στοιχείων, που συνιστούν την πνευματική και πολιτιστική παράδοση των Πετσάκων Καλαβρύτων, για να μεταλαμπαδευτούν αυτά στις νεότερες γενιές.

Παρασκευή 3 Αυγούστου 2018

ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΤΟΥ Κ. ΣΠΑΡΤΙΝΟΥ ΣΕ ΠΕΤΣΑΚΟΥΣ ΚΑΙ ΜΠΟΣΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ.

   Ξεκάθαρη απάντηση από την Πολιτεία σχετικά με τη βελτίωση της οδικής διασύνδεσης των οικισμών Μπόσι και Νιχώρι και τη ασφαλή καθημερινή μεταφορά των παιδιών κατά τη νέα σχολική χρονιά (σχολ. έτος 2018-2019) στο σχολείο των Καλαβρύτων (αφού το σχολείο Πετσάκων δεν λειτουργεί πλέον), ζήτησαν από τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Κώστα Σπαρτινό κάτοικοι από τον οικισμό Μπόσι των Καλαβρύτων.       
   Ο Αχαιός βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, μαζί με τη γραμματέα του Τέση Μακρυγιάννη, βρέθηκε από το πρωί διαδοχικά σε Πετσάκους και Μπόσι. 
   Εκ μέρους των κατοίκων τοποθετήθηκε ο πρόεδρος του Εξωραϊστικού Συλλόγου Ιωάννης Λυρίτης, ενημερώνοντας για την τεράστια προσπάθεια που έγινε πέρυσι προκειμένου να μην μείνουν εκτός μαθημάτων τα παιδιά από το Μπόσι και το γεγονός ότι η λύση δόθηκε με απευθείας μίσθωση ιδιωτικού οχήματος και ιδιώτη οδηγού από την Περιφέρεια, μετά από υπόδειξη του Συλλόγου.        
   Η συνάντηση, μετά την ολοκλήρωση της επιτόπιας ενημέρωσης, έγινε με τα μέλη του Εξωραϊστικού Συλλόγου των Πετσάκων και κατοίκους και διήρκεσε περίπου ένα τρίωρο.
   Προηγουμένως ο βουλευτής πέρασε ο ίδιος από τη διαδρομή που κάνουν καθημερινά τα παιδιά προκειμένου να διαπιστώσει προσωπικά την κατάσταση του οδοστρώματος.
   Ο Αχαιός βουλευτής δεσμεύθηκε ότι θα μεριμνήσει προσωπικά για να λυθεί το πρόβλημα.         
Παρόντες στην συζήτηση η γραμματέας του Εξωραϊστικού Μαίρη Βασιλείου και ο υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων Κώστας Διαμαντόπουλος...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου