Σκοπός του Συλλόγου μας είναι:

Η συλλογή στοιχείων για συγκεκριμένα προβλήματα του χωριού. Η ενασχόληση με θέματα προστασίας του φυσικού περιβάλλοντος, όπως επίσης των κοινόχρηστων – κοινοτικών χώρων της κοινότητας, και την προώθηση αυτών στις αρμόδιες αρχές. Η διατήρηση των δεσμών των απανταχού Πετσακιτών με τη γενέτειρα και τις παραδόσεις τους.Η συμβολή στη διατήρηση, την καλλιέργεια και την μετάδοση των ηθών και εθίμων και γενικά των πολιτιστικών στοιχείων, που συνιστούν την πνευματική και πολιτιστική παράδοση των Πετσάκων Καλαβρύτων, για να μεταλαμπαδευτούν αυτά στις νεότερες γενιές.

Κυριακή 19 Αυγούστου 2018

19 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2017 - 19 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2018 ΕΝΑΣ ΧΡΟΝΟΣ ΕΠΙΤΥΧΙΩΝ.

Σήμερα συμπληρώνουμε έναν δημιουργικό χρόνο από την ημέρα που ξεκινήσαμε επίσημα το έργο μας, για ένα καλύτερο αύριο στους Πετσάκους μας. 
Για ένα ομορφότερο χωριό, που σκοπό θα έχει μόνο την έλευση των κατοίκων του, ξανά πίσω στα πατρικά τους.
Διότι αν υπάρχει εύκολη πρόσβαση σε όλες τις οικίες, εάν όλα θα κυλούν μέσα στο χωριό μας με λιγότερα προβλήματα, εάν οι άνθρωποι που είναι δίπλα δεν θα είναι μόνο για να καταστρέφουν, τότε όλα θα είναι πολύ διαφορετικά.
Κάναμε πάρα πολλά μέσα αυτό τον ένα χρόνο, ήρθαν άνθρωποι δίπλα μας και ένιωσαν την αλήθεια στα λόγια μας, είδαν τις πράξεις μας. Το χωριό μας έγινε γνωστό όχι μόνο μέσα στα στενά όρια όπου ήταν τα τελευταία χρόνια, άλλα μέχρι την Αμερική έφτασε η χάρη μας. Φτιάξαμε ένα κομμάτι από την άσχημη εντύπωση και την κακή φήμη που είχαν άνθρωποι από άλλα χωριά για τους Πετσάκους μας.
Και είμαστε πολύ χαρούμενοι για αυτό.
Είδατε μόνο την αρχή, τα καλύτερα έρχονται, ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΕΡΓΑ ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΙΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου