Σκοπός του Συλλόγου μας είναι:

Η συλλογή στοιχείων για συγκεκριμένα προβλήματα του χωριού. Η ενασχόληση με θέματα προστασίας του φυσικού περιβάλλοντος, όπως επίσης των κοινόχρηστων – κοινοτικών χώρων της κοινότητας, και την προώθηση αυτών στις αρμόδιες αρχές. Η διατήρηση των δεσμών των απανταχού Πετσακιτών με τη γενέτειρα και τις παραδόσεις τους.Η συμβολή στη διατήρηση, την καλλιέργεια και την μετάδοση των ηθών και εθίμων και γενικά των πολιτιστικών στοιχείων, που συνιστούν την πνευματική και πολιτιστική παράδοση των Πετσάκων Καλαβρύτων, για να μεταλαμπαδευτούν αυτά στις νεότερες γενιές.

Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2017

Εργασιες καθαρισμου στο δρομο Μποσι - Πετσακων....



Και οπως αναφερει και ο Προεδρος της κοινοτητας Πετσακων, Αποστολος Λαμπιρης, ΕΛΠΙΖΩ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΟΙΚΙΣΜΟ ΜΠΟΣΙ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΤΟΥΣ ΠΕΤΣΑΚΟΥΣ.

Οι φωτογραφιες ειναι απο το προσωπικο λογαριασμου του Προεδρου της κοινοτητας μας,
Αποστολο Λαμπιρη...

Και εμεις πλεον ευχομαστε να συμβει..Αλλα να μην μεινουμε μονο στον σημερινο καθαρισμο, πρεπει να πιεσουμε ολοι μας ωστε να γινει η ασφαλτοστρωση και λυθει οριστικα το θεμα...

6 σχόλια:

  1. Α ρε Ιωαννη, τα καταφερες παλι... Οτι ειπες εγινε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η επιθυμία όλων έγινε στόχος όπου υλοποιείται...Μπράβο στους συντελεστέΣ!!!Μπράβο Γιάννη....και έρχονται πολλά ακόμη με τέτοιο πρόεδρο .....!!!!

      Διαγραφή
    2. Ευχαριστουμε για τα καλα σας λογια... Μαρκο ευχαριστουμε πολυ για την πολυτιμη βοηθεια σου. Δεν ειναι ομως Ιωαννης, ειμαστε ολοι μαζι, Συλλογος...και ετσι μονο μπορουμε να πετυχουμε.

      Διαγραφή
    3. Ευχαριστω Κωνσταντινα, μαζι θα πετυχουμε πολλα...και ειμαι χαρουμενος που εισαι μαζι μας. Αν το επιτελειο δεν ειναι καλο, απο μονος του ενας Προεδρος δεν κανει τιποτα...Εξωραιστικος Συλλογος Πετσακων....ολοι μαζι!!!!

      Διαγραφή
  2. Μπράβο στον νεοσύστατο Σύλλογο για την ανάδειξη του σοβαρού αυτού θέματος και ελπίζουμε να μην μείνει μόνο στον καθαρισμό αλλά να ολοκληρωθει με την ασφαλτόστρωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστουμε παρα πολυ για τα καλα σας λογια, δε μενουμε εδω, θα συνεχισουμε την πιεση για να ολοκληρωθει ο δρομος. Τωρα ξερουμε που θα παμε να χτυπησουμε πορτα για το χειμωνα, οπως λεμε και στο ομορφο χωριο μας.

      Διαγραφή