Σκοπός του Συλλόγου μας είναι:

Η συλλογή στοιχείων για συγκεκριμένα προβλήματα του χωριού. Η ενασχόληση με θέματα προστασίας του φυσικού περιβάλλοντος, όπως επίσης των κοινόχρηστων – κοινοτικών χώρων της κοινότητας, και την προώθηση αυτών στις αρμόδιες αρχές. Η διατήρηση των δεσμών των απανταχού Πετσακιτών με τη γενέτειρα και τις παραδόσεις τους.Η συμβολή στη διατήρηση, την καλλιέργεια και την μετάδοση των ηθών και εθίμων και γενικά των πολιτιστικών στοιχείων, που συνιστούν την πνευματική και πολιτιστική παράδοση των Πετσάκων Καλαβρύτων, για να μεταλαμπαδευτούν αυτά στις νεότερες γενιές.

Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου 2017

Επισκεψη στις εγκαταστασεις του Κομη των Καλαβρυτων, μερος 2ο.

Σε συνεχεια της ξεναγησης μας στο χωρο της γαλακτοβιομηχανιας και αφου ειχαμε μεινει εκπληκτοι απο τις εγκαταστασεις,ο Αντωνης Κομης μας προσεφερε απο ολα τα ειδη που παραγει και πραγματικα τον ευχαριστουμε για αυτο. Θελω να ομολογησω οτι τα προιοντα του, αν και ηξερα αρκετα, ειναι πραγματικα υπεροχα και θυμιζουν το χωριο μας, θυμιζουν αυτα που ετρωγα μικρος απο τα χερια της γιαγιας μου στους Πετσακους.
Πραγματικα ειναι μια παραδοσιακη γαλακτομικη μοναδα που προσφερει μοναδικα προιοντα, που θυμιζουν αλλες εποχες. Αυτο για να συνεχιστει πρεπει πρωτα εμεις να στηριξουμε τον "ΚΟΜΗ" ωστε η προβολη του χωριου μας να υπαρχει σε καθε σπιτι που θα μπαινει. Σε τετοιες εποχες που ζουμε οι σωστες και ποιοτικες εταιρειες πρεπει να αντεξουν.
Γι' αυτο και εμεις μεσα απο εδω θα προβαλουμε την εταιρεια και θα στηριζουμε ενα γνησιο Ελληνικο προιον που το φτιαχνουν ανθρωποι με αγαπη και μερακι για τα προιοντα τους.
ΠΡΟΤΙΜΗΣΤΕ ΤΑ, ΓΕΥΤΕΙΤΕ ΤΑ, ΑΓΑΠΗΣΤΕ ΤΑ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου