Σκοπός του Συλλόγου μας είναι:

Η συλλογή στοιχείων για συγκεκριμένα προβλήματα του χωριού. Η ενασχόληση με θέματα προστασίας του φυσικού περιβάλλοντος, όπως επίσης των κοινόχρηστων – κοινοτικών χώρων της κοινότητας, και την προώθηση αυτών στις αρμόδιες αρχές. Η διατήρηση των δεσμών των απανταχού Πετσακιτών με τη γενέτειρα και τις παραδόσεις τους.Η συμβολή στη διατήρηση, την καλλιέργεια και την μετάδοση των ηθών και εθίμων και γενικά των πολιτιστικών στοιχείων, που συνιστούν την πνευματική και πολιτιστική παράδοση των Πετσάκων Καλαβρύτων, για να μεταλαμπαδευτούν αυτά στις νεότερες γενιές.

Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2017

ΗΧΗΤΙΚΟ. Ο Γ. Λαζουράς για το θέμα της μεταφοράς των μαθητών απο το Μποσι στους Πετσακους.


Για το θέμα του αποκλεισμού από την φοίτηση στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση το οποίο έχει προκύψει για παιδιά που κατοικούν στου Μπόσι διάφορα μέσα αναζητούν λύσεις, σε λάθος εκπροσώπους. Το τηλεοπτικό δίκτυο Ε και η εκπομπή της Χ. Λαμπίρη είναι ένα από αυτά και σε τηλεφωνική επικοινωνία με τον δήμαρχο Καλαβρύτων αναζητούσαν λύση για την οποία έπρεπε να απευθυνθούν στον Περιφερειάρχη που στην δική του  αρμοδιότητα είναι η μεταφορά μαθητών.
Λύση πρέπει να βρεθεί , μάλλον έπρεπε να είχε βρεθεί πριν την έναρξη της σχολικής χρονιάς, αλλά έστω και τώρα τα πάντα είναι εφικτά, αρκεί οι αρμόδιες υπηρεσίες να δώσουν κίνητρα πραγματικά  και να αφήσουν το γράμμα του νόμου που το θυμούνται επιλεκτικά.
Στην διάρκεια της επικοινωνίας με το τηλεοπτικό κανάλι οι συντελεστές της εκπομπής τελικά πείστηκαν από τον Δήμαρχο, ότι πρέπει να επικοινωνήσουν με τον κ. Κατσιφάρα για το θέμα
ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΤΙ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ:

http://www.kalavrytanet.com/sites/default/files/%CE%9B%CE%B1%CE%B6%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%AC%CF%82%20%CE%BA%CE%B1%CE%BD%CE%AC%CE%BB%CE%B9%20%CE%95.mp3

http://www.kalavrytanet.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου