Σκοπός του Συλλόγου μας είναι:

Η συλλογή στοιχείων για συγκεκριμένα προβλήματα του χωριού. Η ενασχόληση με θέματα προστασίας του φυσικού περιβάλλοντος, όπως επίσης των κοινόχρηστων – κοινοτικών χώρων της κοινότητας, και την προώθηση αυτών στις αρμόδιες αρχές. Η διατήρηση των δεσμών των απανταχού Πετσακιτών με τη γενέτειρα και τις παραδόσεις τους.Η συμβολή στη διατήρηση, την καλλιέργεια και την μετάδοση των ηθών και εθίμων και γενικά των πολιτιστικών στοιχείων, που συνιστούν την πνευματική και πολιτιστική παράδοση των Πετσάκων Καλαβρύτων, για να μεταλαμπαδευτούν αυτά στις νεότερες γενιές.

Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου 2017

Ολοκληρωση καθαρισμου κοινοτικου δρομου.

Ολοκληρωθηκε ο καθαρισμος του κοινοτικου δρομου και ετσι πλεον ενα κομματι του δρομου ειναι πλεον ανοικτο και χωρις κινδυνο για τους κατοικους του χωριου μας.
Παρακληση προς ολους τους κατοικους, να μην αφηνουν, ειδικα κατα τις νυχτερινες ωρες, εμποδια σε κοινοτικους δρομους γιατι εγκυμονει κινδυνους ιδιαιτερα για τα ηλικιωμενα ατομα να συμβει καποιο ατυχημα. Καλο ειναι μολις τελειωνουμε τις εργασιες μας να τα μαζευουμε σε σημειο ασφαλες.

Τα μελη του συλλογου αλλα και μη, επι το εργον.
Ξεκινησαμε μια προσπαθεια και θα προσπαθησουμε να την συνεχισουμε. Δεν ειναι ευκολο, αλλα υπαρχει ορεξη μεγαλη, διαθεση και πιστη να κανουμε το χωριο των προγονων μας ομορφοτερο, να προσπαθησουμε να φερουμε πισω ανθρωπους που θελουν εστω και μια φορα να επισκεφτουν τα χωματα των παππουδων τους ή των γιαγιαδων τους. Μαζι με το προεδρο του Πολιτιστικου Συλλογου, Αντωνη Κομη, αλλα και ολους αυτους που αγαπουν τους Πετσακους, θα τα καταφερουμε. Ειμαστε πολλοι, θα γινουμε περισσοτεροι!!!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου