Σκοπός του Συλλόγου μας είναι:

Η συλλογή στοιχείων για συγκεκριμένα προβλήματα του χωριού. Η ενασχόληση με θέματα προστασίας του φυσικού περιβάλλοντος, όπως επίσης των κοινόχρηστων – κοινοτικών χώρων της κοινότητας, και την προώθηση αυτών στις αρμόδιες αρχές. Η διατήρηση των δεσμών των απανταχού Πετσακιτών με τη γενέτειρα και τις παραδόσεις τους.Η συμβολή στη διατήρηση, την καλλιέργεια και την μετάδοση των ηθών και εθίμων και γενικά των πολιτιστικών στοιχείων, που συνιστούν την πνευματική και πολιτιστική παράδοση των Πετσάκων Καλαβρύτων, για να μεταλαμπαδευτούν αυτά στις νεότερες γενιές.

Τρίτη 3 Ιουλίου 2018

ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΜΕΤΑ ΑΡΤΟΚΛΑΣΙΑΣ, ΣΤΟΝ ΙΕΡΟ ΝΑΟ ΑΓΙΑΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΠΕΤΣΑΚΩΝ.

   Το  Σάββατο 7 Ιουλίου θα τελεστεί Θεία Λειτουργία μετά Αρτοκλασίας, στον Ιερό Ναό της Αγίας Κυριακής Πετσάκων, που βρίσκεται στην είσοδο του χωρίου μας. 
   Οι εργασίες σχεδόν έχουν ολοκληρωθεί και θα είναι έτοιμο να υποδεχτεί τους επισκέπτες του, όχι μόνο για την Θεία Λειτουργία, αλλά και να για θαυμάσουν ένα πανέμορφο και ανακαινισμένο εκκλησάκι σε μια εκπληκτική τοποθεσία, με ατελείωτη και μαγευτική θέα που κόβει την ανάσα.
  Η ανταπόκριση των απανταχού Πετσακιτών είναι πραγματικά αξιοσημειωτη και πρέπει να το αναφέρουμε διότι με την προσφορά τους, βοηθούν το χωριό μας, να αλλάξει όψη ριζικά. 
  Μάλιστα ο Σύλλογος μας, είχε την προηγούμενη Κυριακή, μια πολύ εποικοδομητική συζήτηση με τον Πατήρ Άγγελο Κατσικανταή, τους επιτρόπους Θεοφάνη Βλάχο, Γεώργιο Θεοδωρόπουλο και Παναγιώτη Διαμαντόπουλο, που πραγματικά αφιερώνουν μέρος από τον πολύτιμου χρόνο τους για να αναβαθμίσουν όλη την περιοχή και είναι άξιοι συγχαρητηρίων γιατί οι απόψεις που ακούσαμε και οι σκέψεις που έχουν, είναι μόνο προς το καλό των Πετσάκων μας.
  Εμείς και βέβαια θα είμαστε εκεί σε ότι μπορούμε να βοηθήσουμε και θα το κάνουμε με μεγάλη μας χαρά γιατί ο στόχος είναι πραγματικά κοινός.   
  Ο Εξωραϊσμός των Πετσάκων μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου