Σκοπός του Συλλόγου μας είναι:

Η συλλογή στοιχείων για συγκεκριμένα προβλήματα του χωριού. Η ενασχόληση με θέματα προστασίας του φυσικού περιβάλλοντος, όπως επίσης των κοινόχρηστων – κοινοτικών χώρων της κοινότητας, και την προώθηση αυτών στις αρμόδιες αρχές. Η διατήρηση των δεσμών των απανταχού Πετσακιτών με τη γενέτειρα και τις παραδόσεις τους.Η συμβολή στη διατήρηση, την καλλιέργεια και την μετάδοση των ηθών και εθίμων και γενικά των πολιτιστικών στοιχείων, που συνιστούν την πνευματική και πολιτιστική παράδοση των Πετσάκων Καλαβρύτων, για να μεταλαμπαδευτούν αυτά στις νεότερες γενιές.

Πέμπτη 26 Ιουλίου 2018

ΑΚΥΡΩΣΗ ΚΑΘΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ.

   To Διοικητικό Συμβούλιο του Εξωραϊστικού Συλλόγου Πετσάκων Καλαβρύτων, σας ανακοινώνει ότι σε ένδειξη σεβασμού, συμπαράστασης και χριστιανικού καθήκοντος στην εθνική τραγωδία της 23ης Ιουλίου, ακυρώνει κάθε εκδήλωση που είχε προγραμματίσει έως 31 Αυγούστου.
  Σεβόμενοι το πένθος λόγω των φονικών και καταστροφικών  πυρκαϊών σε Δυτική και Ανατολική Αττική, 

εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων.
  Επίσης αποστείλαμε επιστολή συμπαράστασης και βοήθειας προς τους δήμους που επλήγησαν και θέσαμε τις δυνάμεις μας προς οποιαδήποτε χρήση μας ζητηθεί για την ανακούφιση των κατοίκων.
  Είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε ως Σύλλογος μπροστά σε αυτό το δραματικό γεγονός που είχε ως αποτέλεσμα να χαθούν άδικα τόσες ανθρώπινες ζωές.
  Σίγουρα τα λόγια είναι φτωχά και οι πράξεις λίγες για να μπορέσουν να απαλύνουν τον πόνο από τον χαμό τόσων ανθρώπων, οικογενειών, παιδιών.

  Η σκέψη μας είναι μαζί σας και ευχόμαστε αυτή η άδικη «θυσία» να γίνει οδηγός για ένα καλύτερο αύριο της κοινωνίας μας.

Μετά Τιμής το Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου