Σκοπός του Συλλόγου μας είναι:

Η συλλογή στοιχείων για συγκεκριμένα προβλήματα του χωριού. Η ενασχόληση με θέματα προστασίας του φυσικού περιβάλλοντος, όπως επίσης των κοινόχρηστων – κοινοτικών χώρων της κοινότητας, και την προώθηση αυτών στις αρμόδιες αρχές. Η διατήρηση των δεσμών των απανταχού Πετσακιτών με τη γενέτειρα και τις παραδόσεις τους.Η συμβολή στη διατήρηση, την καλλιέργεια και την μετάδοση των ηθών και εθίμων και γενικά των πολιτιστικών στοιχείων, που συνιστούν την πνευματική και πολιτιστική παράδοση των Πετσάκων Καλαβρύτων, για να μεταλαμπαδευτούν αυτά στις νεότερες γενιές.

Δευτέρα 6 Νοεμβρίου 2017

O ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΔΑΣΚΑΛΟ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ.

   Ο Εξωραϊστικος Συλλογος Πετσακων αποχαιρετα σημερα τον δασκαλο του χωριου μας, Μιχαλη Καμινελη  και ταυτοχρονα του ευχεται καλη συνεχεια στο μεγαλο εργο που εχει να κανει, γιατι πραγματικα ειναι λειτουργημα το να εισαι δασκαλος.
  Το γνωριζαμε εδω και αρκετο καιρο οτι ο δασκαλος του χωριο μας , θα επρεπε να φυγει για το δημοτικο σχολειο των Καλαβρυτων και να αφησει το σχολειο μας.
  Εμεις θα τον ευχαριστησουμε, αν και τον γνωρισαμε το τελευταιο καιρο.
  Μαθαμε ομως απο τους γονεις, για το ποσο μεγαλο εργο εχει κανει στο σχολειο μας.
  Αφιερωσε το προσωπικο του χρονο  και με προσωπικα του εξοδα, εφτιαξε το σχολειο μας, ωστε να ειναι ευχαριστο,ανθρωπινο για τα παιδια, αλλα και για εκεινον.
 Δεν πρεπει να ξεχναμε, οτι πολλες φορες επρεπε να μενει στο χωριο μας, λογω των ασχημων καιρικων συνθηκων.
  Σημερα λοιπον αφηνει το σχολειο μας, που με τοσο κοπο και προσπαθεια καταφερε να το αναδιαμορφωσει.
Εφτιαξε μια ομορφη αιθουσα διδασκαλειας  αλλα και εναν υπεροχο περιβαλλοντα χωρο.
Εκει τα παιδια περνουσαν αρκετες ωρες, οχι μονο για την μορφωση τους, αλλα και για να παιξουν,να τρεξουν,να ειναι χαρουμενα.
 Ηθελε τα παιδια να νοιωθουν οτι  εκει τους ''αγκαλιαζει'' η μορφωση , η διασκεδαση και να ξεχαστουν απο τα προβληματα που τους ακολουθουσαν απο την απουσια της κοινοτητας.
Ενοιωθε την λαχταρα τους για μαθηση,μορφωση και ποσο δυσκολο ηταν να προσπαθουν καποιοι να τους τα στερησουν !!!
  Εμεις να ξερεις δασκαλε μαθαμε ολη την αληθεια για το μεγαλο εργο σου και πραγματικα σε ευχαριστουμε που μας εδωσες ζωη μεσα σε ολη αυτη τη μιζερια που καποιοι θελουν δωσουν ως εικονα στο χωριο μας.
 Ευχομαστε καλη συνεχεια στο νεο σχολειο που μετατεθηκες και ευχομαστε καποια στιγμη να ξανα συνεργαστουμε.
 ΚΑΛΗ ΣΟΥ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΔΑΣΚΑΛΕ....
ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΟΛΑ...

  
 


7 σχόλια:

  1. Ευχαριστουμε πολυ τον δασκαλο..Μπραβο για τις πρωτοβουλιες που πηρε,ετσι ωστε να δημιουργησει ενα καταλληλο και ηρεμο περιβαλλον,αριστο μορφωτικο επιπεδο στα παιδια και κυριως προσφερε τον προσωπικο του χρονο για να βοηθησει στην σωστη λειτουργια του σχολειου..Καλη συνεχεια και Ευχαριστουμε πολυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια. Ελπίζω πως μπόρεσα να ανταποδώσω έστω λίγη από την αγάπη που εισέπραξα από αυτά τα παιδιά. Τους εύχομαι ό,τι καλύτερο γιατί πραγματικά το αξίζουν.
    Καλή συνέχεια και στη δική σας διαδρομή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα καλα μας λογια πηγαζουν απο τα καλα λογια που μας ειπαν ολοι αυτοι που εμπιστευτηκαν τα παιδια τους στα εκπαιδευτικα σου χερια. Και το εργο παντα αναγνωριζεται.
      Σε ευχαρισοτυμε πολυ για το εργο που αφησες πισω και θα μεινει ανεξιτηλο στο χρονο.

      Διαγραφή
  3. Απαντήσεις
    1. Δεν ειναι ξαφνικα, το γνωριζαμε απο καιρο, οτι εχει μετατεθει στο δημοτικο Καλαβρυτων. Πλεον εχει ερθει νεος δασκαλος ως προς την ιδιοτητα, με καταγωγη ομως απο το χωριο μας. Το σχολειο συνεχιζει να λειτουργει κανονικα.

      Διαγραφή
  4. Δασκαλε να εισαι σιγουρος οτι τα παιδια εισεπραξαν την αγαπη σου και το ενδιαφερον σου για την μορφωση τους.
    Εμεις θα συνεχισουμε να τους στηριζουμε οπως μπορουμε..
    Καλη συνεχεια και σε εσενα και ποιος ξερει ισως καποτε ξανα συναντηθουν οι δρομοι μας!!!
    Καλη πορεια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή