Σκοπός του Συλλόγου μας είναι:

Η συλλογή στοιχείων για συγκεκριμένα προβλήματα του χωριού. Η ενασχόληση με θέματα προστασίας του φυσικού περιβάλλοντος, όπως επίσης των κοινόχρηστων – κοινοτικών χώρων της κοινότητας, και την προώθηση αυτών στις αρμόδιες αρχές. Η διατήρηση των δεσμών των απανταχού Πετσακιτών με τη γενέτειρα και τις παραδόσεις τους.Η συμβολή στη διατήρηση, την καλλιέργεια και την μετάδοση των ηθών και εθίμων και γενικά των πολιτιστικών στοιχείων, που συνιστούν την πνευματική και πολιτιστική παράδοση των Πετσάκων Καλαβρύτων, για να μεταλαμπαδευτούν αυτά στις νεότερες γενιές.

Τρίτη 7 Νοεμβρίου 2017

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΙΑΚΟ ΜΕΓΑΡΟ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ...

  Πριν λιγα λεπτα, ανεβηκαν τα σκαλια του Δημαρχιακου Μεγαρου Καλαβρυτων, η Αντιπροεδρος του Συλλογου Βικυ Γεωργοπουλου, ο Υπευθυνος Επικοινωνιας του Συλλογου, Κωνσταντινος Διαμαντοπουλος και Αντιπροσωπεια κατοικων απο τον Οικισμο Μποσι.
  Τα θεματα της συναντησης αυτης, που θα γινει με τον Δημαρχο Καλαβρυτων κ.Γιωργο Λαζουρα, αφορουν την κατασκευη δρομου, απο το Μποσι προς τους Πετσακους καθως επισης και το μειζον προβλημα με την μεταφορα των παιδιων στο σχολειο των Πετσακων.
 Αυτα και αλλα σημαντικα θεματα που αφορουν τους Πετσακους μας θα συζητηθουν,θα αναλυθουν και ισως να βρεθει επιτελους μια λυση...
 Συντομα θα υπαρχει νεοτερη ενημερωση απο τις συνομιλιες...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου