Σκοπός του Συλλόγου μας είναι:

Η συλλογή στοιχείων για συγκεκριμένα προβλήματα του χωριού. Η ενασχόληση με θέματα προστασίας του φυσικού περιβάλλοντος, όπως επίσης των κοινόχρηστων – κοινοτικών χώρων της κοινότητας, και την προώθηση αυτών στις αρμόδιες αρχές. Η διατήρηση των δεσμών των απανταχού Πετσακιτών με τη γενέτειρα και τις παραδόσεις τους.Η συμβολή στη διατήρηση, την καλλιέργεια και την μετάδοση των ηθών και εθίμων και γενικά των πολιτιστικών στοιχείων, που συνιστούν την πνευματική και πολιτιστική παράδοση των Πετσάκων Καλαβρύτων, για να μεταλαμπαδευτούν αυτά στις νεότερες γενιές.

Πέμπτη 9 Νοεμβρίου 2017

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

  Το λιθαρακι που βαλαμε ως βαση για να λυθει ενα προβλημα στο χωριο μας, εγινε ολοκληρο οικοδομημα και σημερα με χαρα σας ανακοινωνουμε την αναρτηση της Περιφερειας, για το θεμα μεταφορας των παιδιων απο το Μποσι.
  Ο Εξωραϊστικος Συλλογος Πετσακων Καλαβρυτων και οι γονεις απο τον οικισμο Μποσι, μπορει να εδωσαν μια δυσκολη μαχη, χρονοβορα, αφου φτασαμε αρχες Νοεμβρη, αλλα δικαιωθηκαμε. 
  Εμεις ευχαριστουμε:
 -Πρωτα τους γονεις απο τον οικισμο Μποσι, 
 διοτι ηταν συνεχεια μαζι μας και με τη φωνη τους ανοιγαν πορτες. 
 -Τον περιφερειαρχη Δυτικης Ελλαδος 
   Κο.Αποστολο Κατσιφαρα.
 -Τον Δημαρχο Καλαβρυτων Κο.Γιωργο Λαζουρα.
 -Βεβαια δεν ξεχναμε την πολυτιμη βοηθεια απο την Αντιπροεδρο του Συλλογου, Βικυ Γεωργοπουλου, που συνομιλησε τοσο με τον Αντιπεριφερειαρχη Κο.Αλεξοπουλο οσο και με τον Δημαρχο Καλαβρυτων Κο. Λαζουρα που μαζι με τον Υπευθυνο Επικοινωνιας Κωνσταντινο Διαμαντοπουλο εβαλαν πολυ γερες βασεις για την λυση του προβληματος.
Τελος να ευχαριστησουμε και την Γενικη Γραμματεα του Συλλογου μας ,Βασιλειου Μαιρη που εκλεισε τα ραντεβου και συνομιλησε με τον Περιφερειαρχη 
Κο Κατσιφαρα ετσι ωστε να τεκμηρειωθει και να ολοκληρωθει η προσπαθεια μας...

          ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΙ 
     ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΜΑΣ..
                     ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ

2 σχόλια:

  1. Ευχαριστουμε πολυ...Μπορει να δωσαμε μια λυση τωρα, αλλα θα ειμαστε συνεχεια εκει, γιατι επομενος στοχος ειναι να φτιαχτει ο δρομος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή