Σκοπός του Συλλόγου μας είναι:

Η συλλογή στοιχείων για συγκεκριμένα προβλήματα του χωριού. Η ενασχόληση με θέματα προστασίας του φυσικού περιβάλλοντος, όπως επίσης των κοινόχρηστων – κοινοτικών χώρων της κοινότητας, και την προώθηση αυτών στις αρμόδιες αρχές. Η διατήρηση των δεσμών των απανταχού Πετσακιτών με τη γενέτειρα και τις παραδόσεις τους.Η συμβολή στη διατήρηση, την καλλιέργεια και την μετάδοση των ηθών και εθίμων και γενικά των πολιτιστικών στοιχείων, που συνιστούν την πνευματική και πολιτιστική παράδοση των Πετσάκων Καλαβρύτων, για να μεταλαμπαδευτούν αυτά στις νεότερες γενιές.

Πέμπτη 2 Νοεμβρίου 2017

Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΑΧΑΪΑΣ Κ.ΓΡΗΓΟΡΗ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟ

  Κατ'αρχην θα πρεπει να ευχαριστησουμε τον Αντιπεριφερειαρχη Αχαϊας κ. Γρηγορη Αλεξοπουλο, για την τιμη που μας εκανε να μας δεχτει στο γραφειο του, την Αντιπροεδρο του Συλλογου μας
 Βικυ Γεωργοπουλου, οπου εκπροσωπησε αξια τον Συλλογο μας, καθως και τους αντιπροσωπους των κατοικων απο τον οικισμο  Μποσι.
Η διαρκεια της συζητησης ξεπερασε την μιαμιση ωρα, δειγμα του ποσο σημαντικα ειναι τα θεματα που απασχολουν το χωριο μας.
Μαθαμε παρα πολλα..  
Ο Αντιπεριφερειαρχης κ. Αλεξοπουλος μας αναλυσε αρκετα και σημαντικα θεματα,μας εδειξε παρα πολλα στοιχεια και εγγραφα καθως και εγινε απ'ευθειας τηλεφωνικη συζητηση παρουσια μας, με τον Δημαρχο Καλαβρυτων κ. Γιωργο Λαζουρα .
Εδω θα μας επιτρεψετε να μην αναφερουμε, ακομα ποιες πληροφοριες πηραμε απο τα επισημα χειλη, ουτε το τι συζητηθηκε στην μεταξυ τους επικοινωνια. Θα ακουσουμε και τις δυο πλευρες και μετα θα σας ανακοινωσουμε τα παρα πολυ ενδιαφερον και σημαντικα που μαθαμε.
  Το επομενο ραντεβου, χωρις να εχει κλειστει επισημα, αλλα εχει γινει ηδη επικοινωνια με τη γραμματεια του, θα ειναι πλεον με το Δημαρχο Καλαβρυτων.Τοτε, θα ολοκληρωσουμε την εικονα και θα γνωριζουμε ακριβως το τι θα γινει στο αμεσο μελλον, ωστε να λυθει το κυριο προβλημα αυτη τη στιγμη, την μεταφορα των παιδιων στο σχολειο τους. 
Επαναλαμβανω οτι μιλουμε για την υποχρεωτικη εκπαιδευση των παιδιων. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου