Σκοπός του Συλλόγου μας είναι:

Η συλλογή στοιχείων για συγκεκριμένα προβλήματα του χωριού. Η ενασχόληση με θέματα προστασίας του φυσικού περιβάλλοντος, όπως επίσης των κοινόχρηστων – κοινοτικών χώρων της κοινότητας, και την προώθηση αυτών στις αρμόδιες αρχές. Η διατήρηση των δεσμών των απανταχού Πετσακιτών με τη γενέτειρα και τις παραδόσεις τους.Η συμβολή στη διατήρηση, την καλλιέργεια και την μετάδοση των ηθών και εθίμων και γενικά των πολιτιστικών στοιχείων, που συνιστούν την πνευματική και πολιτιστική παράδοση των Πετσάκων Καλαβρύτων, για να μεταλαμπαδευτούν αυτά στις νεότερες γενιές.

Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2019

ΕΞΕΛΙΞΗ ΣΟΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΙΚΙΣΜΟ ΜΠΟΣΙ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΟΥΣ

Φέτος και για πρώτη φορά τα παιδιά από τον οικισμό Μπόσι, θα δώσουν το παρών κανονικά από την πρώτη μέρα στο σχολείο τους, στα Καλάβρυτα. 
Ήδη από σήμερα το πρωί το ειδικό αυτοκίνητο του Δήμου Καλαβρύτων πήρε και τα επτά (7) παιδιά και τα μετέφερε στο σχολείο τους με ασφάλεια.
Οι εξαγγελίες του νέου Δημάρχου Καλαβρύτων Αθανάσιου Παπαδόπουλου, όσο και του νέου Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριου Φαρμάκη, έγιναν πράξη μέσα σε πάρα πολύ μικρό χρονικό διάστημα.
Μάλιστα αυτό έγινε κόντρα σε πολλούς ανθρώπους που προσπαθούσαν το αντίθετο, τόσο εντός των Πετσάκων, όσο και εκτός.
Ένα θέμα που το είχε αναλάβει προσωπικά η Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Βίκυ Γεωργοπούλου.
Σύντομα θα ακολουθήσει δελτίο τύπου, όπου θα διανεμηθεί στα Μ.Μ.Ε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου