Σκοπός του Συλλόγου μας είναι:

Η συλλογή στοιχείων για συγκεκριμένα προβλήματα του χωριού. Η ενασχόληση με θέματα προστασίας του φυσικού περιβάλλοντος, όπως επίσης των κοινόχρηστων – κοινοτικών χώρων της κοινότητας, και την προώθηση αυτών στις αρμόδιες αρχές. Η διατήρηση των δεσμών των απανταχού Πετσακιτών με τη γενέτειρα και τις παραδόσεις τους.Η συμβολή στη διατήρηση, την καλλιέργεια και την μετάδοση των ηθών και εθίμων και γενικά των πολιτιστικών στοιχείων, που συνιστούν την πνευματική και πολιτιστική παράδοση των Πετσάκων Καλαβρύτων, για να μεταλαμπαδευτούν αυτά στις νεότερες γενιές.

Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2019

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ.

Με μεγάλη μας χαρά ανακοινώνουμε την συνεργασία μας με την ιστοσελίδα ΉΘΗ ΚΑΙ ΈΘΙΜΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΉΣΟΥ. 
Μια σελίδα με πάνω από 8.000 φίλους, που αγαπούν τον Μοριά, αγαπούν τον τόπο του, αγαπούν τις πόλεις αλλά πιο πολύ τα χωριά τους. 
Μια παρέα πέντε (5) ατόμων, που ξεκίνησαν καθαρά για να αναδείξουν την ιστορία, τα ήθη και τα έθιμα της Πελοποννήσου μας.
Μια παρέα που κατάφερε μέσα σε τρία (3) χρόνια, με πολύ μεράκι και θέληση, να στηρίζουν χωρίς κανένα κέρδος, την μεγαλύτερη σελίδα, όχι μόνο σε ενημέρωση για τα ήθη και τα έθιμα της περιοχής, αλλά και με ειδήσεις για το τι συμβαίνει σε πραγματικό χρόνο.
Τέτοιους ανθρώπους χρειάζεται ο τόπος μας, τα χώματα μας, τα χωριά μας. 
Και είναι πραγματικά τεράστια η τιμή που μας κάνουν, να μας δεχτούν στην αγκαλιά τους, ώστε να υπάρξει συνεργασία, αφού ο στόχος και το όραμα κοινό.    
Ο καθένας μόνος του μπορεί να κάνει πολλά, όμως μέσα από τους Συλλόγους μπορούν όλοι να κάνουν πολλά περισσότερα. 
Σας ευχαριστούμε από τα βάθη της καρδιάς μας, τόσο ως Δ.Σ. του Συλλόγου, αλλά και ως Πετσάκοι Καλαβρύτων για την αγάπη σας και την βοήθεια σας. 
Καλή μας αρχή....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου