Σκοπός του Συλλόγου μας είναι:

Η συλλογή στοιχείων για συγκεκριμένα προβλήματα του χωριού. Η ενασχόληση με θέματα προστασίας του φυσικού περιβάλλοντος, όπως επίσης των κοινόχρηστων – κοινοτικών χώρων της κοινότητας, και την προώθηση αυτών στις αρμόδιες αρχές. Η διατήρηση των δεσμών των απανταχού Πετσακιτών με τη γενέτειρα και τις παραδόσεις τους.Η συμβολή στη διατήρηση, την καλλιέργεια και την μετάδοση των ηθών και εθίμων και γενικά των πολιτιστικών στοιχείων, που συνιστούν την πνευματική και πολιτιστική παράδοση των Πετσάκων Καλαβρύτων, για να μεταλαμπαδευτούν αυτά στις νεότερες γενιές.

Κυριακή 21 Απριλίου 2019

ΛΑΜΠΙΡΗ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ "Ο ΗΛΙΘΙΟΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΝΗΛΙΘΙΟΣ" ΤΗΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ?

Δεν μπορεί να συμβαίνει αυτό στην πραγματικότητα, δεν μπορεί να υπάρχει ένας τόσο επικίνδυνος άνθρωπος που να υπογράφει ως εκπρόσωπος των Πετσάκων και να προχωρά σε ένα τέτοιο έγκλημα εις βάρος των κατοίκων του χωριού μας?
Λαμπίρη έχεις διαβάσει έστω και τα στοιχειώδη για το τι πρέπει να τηρείς βάσει του νόμου όταν κάνεις οποιαδήποτε κίνηση μέσα σε έναν οικισμό?
Το ότι είσαι άσχετος και ανίκανος το γνωρίζει όλη η Ελλάδα πλέον, βλέπουμε όμως ότι δεν γνωρίζεις ούτε καν τα βασικά!!
Τι στο διάολο κάνεις εκεί πάνω τότε, κάτσε αγόρι μου στο καφενείο και παίζε πασιέντζα, που ούτε αυτή δεν σου βγαίνει και κανένα τάβλι, γιατί ότι ακουμπάς το μετατρέπεις σε σταχτή.
Εγκύκλιος του Υπουργείου Γεωργίας: 
........
2)  Οφείλει να ενημερώνει εγγράφως τους κατοίκους, τους επαγγελματίες, τους εργαζόμενους και τους μόνιμους επισκέπτες της περιοχής όπου ενδέχεται να μετακινηθεί το ψεκαστικό νέφος και οι οποίοι ενδέχεται να εκτεθούν σε αυτό, σαράντα οχτώ (48) ώρες πριν από το χρόνο ψεκασμού. Όταν μόνο περαστικοί δύναται να εκτεθούν σε μετακινούμενο ψεκαστικό νέφος, η ενημέρωση γίνεται πριν από την έναρξη του ψεκασμού.

Ενημέρωσες άχρηστε και ανεύθυνε Λαμπίρη 48 ώρες νωρίτερα βάσει του νόμου?????
ΟΧΙ, γιατί????? Γιατί είσαι άσχετος,πολύ απλά!!!! 
Εσύ ενημέρωσες αφού το έκανες!!
Πόσο ηλίθιος μπορεί να είναι ένας άνθρωπος που το κάνει αυτό? Ποσο?

Και συνεχίζει η
Εγκύκλιος του Υπουργείου Γεωργίας,
.......
 
Η ενημέρωση των κατοίκων, αφορά:  
α) στον εκτιμώμενο χρόνο έναρξης του ψεκασμού.
β) στη θέση της καλλιέργειας όπου πρόκειται να γίνει ο ψεκασμός.
γ) στα φυτοπροστατευτικά προϊόντα που πρόκειται να χρησιμοποιηθούν (εμπορική ονομασία)
δ) στη σήμανση τοξικότητας (Xn, Xi, κλπ) που αναγράφεται επί της συσκευασίας καθώς και τις αντίστοιχες φράσεις κινδύνου (π.χ. «Ερεθίζει το αναπνευστικό σύστημα» κ.α.).

Τα έκανες αυτά Λαμπίρη? 
ΌΧΙ, γιατί????? Γιατί είσαι άσχετος,πολύ απλά!!!! 
Λίγες μέρες πριν ανέβουν αρκετοί άνθρωποι, για τις εορτές του Πάσχα, ψεκάζεις με δηλητήριο και βάζεις σε κίνδυνο μικρά παιδιά και ευάλωτους ηλικιωμένους, γιατί είσαι πανάσχετος και ανίκανος για όλα!!!

Δημόσια ρωτάμε και περιμένουμε απάντηση άμεσα,
ΜΕ ΠΟΙΟ ΔΗΛΗΤΉΡΙΟ ΨΈΚΑΣΕΣ ΜΈΣΑ ΣΤΟΝ ΟΙΚΙΣΜΌ???
ΤΟ ΠΛΉΡΕΣ ΌΝΟΜΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΣΤΟ ΠΡΟΜΉΘΕΥΣΕ???

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου