Σκοπός του Συλλόγου μας είναι:

Η συλλογή στοιχείων για συγκεκριμένα προβλήματα του χωριού. Η ενασχόληση με θέματα προστασίας του φυσικού περιβάλλοντος, όπως επίσης των κοινόχρηστων – κοινοτικών χώρων της κοινότητας, και την προώθηση αυτών στις αρμόδιες αρχές. Η διατήρηση των δεσμών των απανταχού Πετσακιτών με τη γενέτειρα και τις παραδόσεις τους.Η συμβολή στη διατήρηση, την καλλιέργεια και την μετάδοση των ηθών και εθίμων και γενικά των πολιτιστικών στοιχείων, που συνιστούν την πνευματική και πολιτιστική παράδοση των Πετσάκων Καλαβρύτων, για να μεταλαμπαδευτούν αυτά στις νεότερες γενιές.

Παρασκευή 18 Μαΐου 2018

ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΚΑΙ Ο ΛΑΜΠΙΡΗΣ ΤΙ ΚΑΝΕΙ? ΤΙΠΟΤΑ?

   Αραγε τιποτα?
   Ή μηπως αυτο που κανει σχεδον τεσσερα χρονια (4) τωρα!
   Ξαφνικα βλεπουμε καταστροφες και μπαζωματα εν μια νυκτι! Τι συμβαινει τις τελευταιες μερες και λιγο μετα τον καθαρισμο του Συλλογου μας, καποιοι κατοικοι πηγαινουν και καταστρεφουν μεσα στη νυχτα κοινοτικη περιουσια? 
  Δωσαμε πνοη μεσα στην κοινοτητα, αλλα βλεπουμε οτι ενοχληθηκαν καποιοι και προσπαθουν να επαναφερουν τα μπαζα πισω.
  Γιατι?
  
  Ο Λαμπιρης δεν το ξερει? Δεν το βλεπει? Ειναι στο χωριο ή εχει αποφασισει οπως προηγουμενες φορες να λειπει, ωστε να εχει παλι την ιδια απαντηση, "ΔΕΝ ΞΕΡΩ".

    Λαμπιρη ως εκπροσωπος του Δημου Καλαβρυτων οπου  δυσφημεις για μια ακομη φορα, κατεβα λιγο απο το "θρονο" σου και δες τι συμβαινει στην περιουσια της κοινοτητας, που καποιοι σου εμπιστευτηκαν να την προστατευσεις πρωτα και να την αξιοποιησεις κατα δευτερον, κατι που δεν εχεις κανει ουτε μια μερα μεσα στη θητεια σου.
   Επιτελους κανε κατι για το "χωριο σου" οπως τοσες φορες μου ειχες πει περυσι το καλοκαιρι, με τοσο εμφατικο τροπο. 
Τελικα το ελεγες για να το πιστεψεις εσυ?
 Γιατι εμεις βλεπουμε οτι δεν σε νοιαζει!
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου