Σκοπός του Συλλόγου μας είναι:

Η συλλογή στοιχείων για συγκεκριμένα προβλήματα του χωριού. Η ενασχόληση με θέματα προστασίας του φυσικού περιβάλλοντος, όπως επίσης των κοινόχρηστων – κοινοτικών χώρων της κοινότητας, και την προώθηση αυτών στις αρμόδιες αρχές. Η διατήρηση των δεσμών των απανταχού Πετσακιτών με τη γενέτειρα και τις παραδόσεις τους.Η συμβολή στη διατήρηση, την καλλιέργεια και την μετάδοση των ηθών και εθίμων και γενικά των πολιτιστικών στοιχείων, που συνιστούν την πνευματική και πολιτιστική παράδοση των Πετσάκων Καλαβρύτων, για να μεταλαμπαδευτούν αυτά στις νεότερες γενιές.

Τρίτη 28 Νοεμβρίου 2017

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ ΙΟΝΙΑΝ CHANNEL ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΟΙΚΙΣΜΟΥ ΜΠΟΣΙ

  Μπορεί τα σχολεία να έχουν ξεκινήσει εδώ και παραπάνω από δυο μήνες, ωστόσο οι μικροί μαθητές στο χωριό Μπόσι Καλαβρώτων, ακόμα δεν μπορούν να πάνε στο σχολείο τους που βρισκεται στους Πετσακούς Καλαβρύτων, εξαιτίας ενός χωματόδρομου μήκους δέκα χιλιομέτρων...    Οι υποσχέσεις όλο αυτό το διάστημα πολλές και η Περιφέρεια παραχώρησε όχημα για την μεταφορα τους, όμως αυτό παραμένει ακινητοποιημένο.
Η αγανάκτηση των κατοίκων της περιοχής μεγάλη, καθώς τα μικρά παιδια δεν μπορούν να πάνε στο σχολείο. Το αυτοκίνητο από μόνο του δεν μπορεί να κινηθεί, καθώς δεν υπαρχει οδηγός, ενμώ ο δήμος Καλαβρύτων, δηλώνει οικονομική αδυναμία για να συνεισφέρει.

ionian channel

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου