Σκοπός του Συλλόγου μας είναι:

Η συλλογή στοιχείων για συγκεκριμένα προβλήματα του χωριού. Η ενασχόληση με θέματα προστασίας του φυσικού περιβάλλοντος, όπως επίσης των κοινόχρηστων – κοινοτικών χώρων της κοινότητας, και την προώθηση αυτών στις αρμόδιες αρχές. Η διατήρηση των δεσμών των απανταχού Πετσακιτών με τη γενέτειρα και τις παραδόσεις τους.Η συμβολή στη διατήρηση, την καλλιέργεια και την μετάδοση των ηθών και εθίμων και γενικά των πολιτιστικών στοιχείων, που συνιστούν την πνευματική και πολιτιστική παράδοση των Πετσάκων Καλαβρύτων, για να μεταλαμπαδευτούν αυτά στις νεότερες γενιές.

Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2017

ΔΩΡΕΑ ΦΑΡΜΑΚΩΝ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΤΩΝ ΠΕΤΣΑΚΩΝ.

 Στην εκδηλωση που ειχε διοργανωσει ο Εξωραϊστικος Συλλογος Πετσακων, για την συλλογη φαρμακων για τον Οικισμο Μποσι, εγινε μια διαλογη, για το  ποια φαρμακα θα δωθουν στους γονεις των παιδιων και ποια θα προωθηθουν σε αλλους οργανισμους.
 Σημερα αποστειλαμε με συστημενο δεμα, ενα κουτι γεματο φαρμακα, οπου θα παραδωθουν στο Προεδρο της κοινοτητας Αποστολο Λαμπιρη, ωστε να ενισχυθει, το Κοινοτικο Ιατρειο με καποια παραπανω φαρμακα.  Οπως φαινεται στη φωτογραφια ,η οποια ειναι τραβηγμενη πριν απο αρκετο χρονικο διαστημα, ειχε καποιες ελλειψεις.
Μπορει η συλλογη διαφορων αναγκαιων αγαθων, προσωρινα να εχει σταματησει, ομως δεν εχουμε  παψει  να μαζευουμε,να συγκεντρωνουμε αγαθα  και να βοηθαμε οποιον τα εχει αναγκη. Η δραση συνεχιζεται για το Συλλογο μας και σκοπος μας ειναι να καταφερουμε να βελτιωσουμε καποιες υποδομες στο χωριο μας.

1 σχόλιο:

  1. Συγχαρητήρια στον συλλογο μας γιαυτη του την κίνηση και συνεχίζουμε δυναμικά την προσπάθεια βοήθειας που ξεκινήσαμε για το χωριό μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή