Σκοπός του Συλλόγου μας είναι:

Η συλλογή στοιχείων για συγκεκριμένα προβλήματα του χωριού. Η ενασχόληση με θέματα προστασίας του φυσικού περιβάλλοντος, όπως επίσης των κοινόχρηστων – κοινοτικών χώρων της κοινότητας, και την προώθηση αυτών στις αρμόδιες αρχές. Η διατήρηση των δεσμών των απανταχού Πετσακιτών με τη γενέτειρα και τις παραδόσεις τους.Η συμβολή στη διατήρηση, την καλλιέργεια και την μετάδοση των ηθών και εθίμων και γενικά των πολιτιστικών στοιχείων, που συνιστούν την πνευματική και πολιτιστική παράδοση των Πετσάκων Καλαβρύτων, για να μεταλαμπαδευτούν αυτά στις νεότερες γενιές.

Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2017

ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΜΕΤΑ ΑΡΤΟΚΛΑΣΙΑΣ ΣΤΟΝ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΙΕΡΟ ΝΑΟ ΤΟΥ ΑΓ. ΑΝΔΡΕΑ.

                                                                     
                                         ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ 
  
   Ο Εξωραϊστικος Συλλογος Πετσακων, με την ευκαιρια της προκειμενης εορτης του Αγ. Ανδρεα στις 30 Νοεμβριου, ενημερωνει οτι θα πραγματοποιηθει την Κυριακη 26 Νοεμβριου, στο χωριο μας, τους Πετσακους, Θεια Λειτουργια μετα Αρτοκλασιας, που θα τελεστει στον ιερο ναο του Αγ. Ανδρεα (κατω ρουγα). Μετα το περας της Θειας Λειτουργιας θα προσφερθει καφες στο καφενειο του Δημητρη Γεωργακοπουλου, κατω απο τη πλατεια του χωριου μας. 
Θα ηταν χαρα μας να μας τιμησετε με τη παρουσια σας.

1 σχόλιο:

  1. Να είμαστε όλοι καλά και του χρόνου να ευχαριστήσω και από εδώ όλη την ομάδα του συλλόγου που παραβρεθηκε στο εκκλησακι μας καθώς και όλο τον κόσμο που τίμησε την μνήμη του Αγίου Ανδρέα

    ΑπάντησηΔιαγραφή