Σκοπός του Συλλόγου μας είναι:

Η συλλογή στοιχείων για συγκεκριμένα προβλήματα του χωριού. Η ενασχόληση με θέματα προστασίας του φυσικού περιβάλλοντος, όπως επίσης των κοινόχρηστων – κοινοτικών χώρων της κοινότητας, και την προώθηση αυτών στις αρμόδιες αρχές. Η διατήρηση των δεσμών των απανταχού Πετσακιτών με τη γενέτειρα και τις παραδόσεις τους.Η συμβολή στη διατήρηση, την καλλιέργεια και την μετάδοση των ηθών και εθίμων και γενικά των πολιτιστικών στοιχείων, που συνιστούν την πνευματική και πολιτιστική παράδοση των Πετσάκων Καλαβρύτων, για να μεταλαμπαδευτούν αυτά στις νεότερες γενιές.

Παρασκευή 3 Νοεμβρίου 2017

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟ ΚΑΤΣΙΦΑΡΑ.

  Προς μεγαλη μας εκπληξη και τιμη ομως, 
η Γενικη Γραμματεας του Συλλογου μας, 
Μαιρη Βασιλειου, δεχτηκε τηλεφωνημα πριν απο μια ωρα περιπου, απο τον Περιφερειαρχη Δυτικης Ελλαδος Αποστολο Κατσιφαρα.
   Η επικοινωνια διηρκεσε σχεδον εικοσι λεπτα και σε αυτη την συνομιλια, ειπωθηκαν παρα πολλα πραγματα, τα οποια  ειχαν σχεση τοσο με τα προβληματα του χωριου μας οσο και με τον οικισμο του  Μποσι.
  Προς μεγαλη μας χαρα ο κ. Κατσιφαρας εδειξε εκδηλο ενδιαφερον,ζητωντας διευκρινησεις, ωστε να βρεθει μια λυση αμεσα για τους κατοικους - γονεις του οικισμου Μποσι.
Θα μας επιτρεψετε και εδω να μην αναφερουμε ακριβως το τι ειπωθηκε στην συνομιλια, διοτι εκκρεμει η συναντηση με το Δημαρχο Καλαβρυτων Γιωργο Λαζουρα.
Μεσα στην επομενη εβδομαδα, θα υπαρξουν εξελιξεις στο πολυ σοβαρο αυτο θεμα.

Ο Εξωραϊστικος Συλλογος Πετσακων, θελει πραγματικα να ευχαριστησει τον Περιφερειαρχη Δυτικης Ελλαδος Αποστολο Κατσιφαρα, για τη τιμη που μας εκανε, αφιερωνοντας μας, λιγο απο το πολυτιμο χρονο του για να ασχοληθει με τους Πετσακους μας.
Ευχαριστουμε πολυ

2 σχόλια:

  1. Ευχαριστω πολυ και δημοσια τον κ.Κατσιφαρα για την συνομιλια που ειχαμε σχετικα με το θεμα που μας απασχολει τον τελευταιο καιρο.
    Αναφερομαι στα παιδια του οικισμου Μποσι Καλαβρυτων που ο Συλλογος μας προσπαθει να βοηθησει,ετσι ωστε να ανοιχτει και να φτιαχτει δρομος και τα παιδια να πηγαινουν στο σχολειο τους..
    Δεν επιτρεπετε το 2017 και σε λιγο καιρο 2018,τα παιδια να μενουν αμορφωτα και αγραμματα επειδη ΚΑΠΟΙΟΣ δεν προσπαθει να βοηθησει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το απιστευτο της ιστοριας που ζουμε, ειναι οτι ανθρωποι που δεν εχουν καμια σχεση με το χωριο, και μεσω του Συλλογους μας, εχουν εξαγριωθει με το ολο θεμα και φωναζουν μαζι μας. Και ο ανθρωπος που επρεπε να φωναζει πρωτος και μιλω για τον "προεδρο" της κοινοτητας, το μονο που τον ενδιαφερει ειναι η γεφυρα στο ποταμι,που ειναι διπλα στα χωραφια του και να καταστρεφει περουσιακα στοιχεια του χωριου μας. Πραγματικα σημερα ο κ. Κατσιφαρας εδειξε ενα προσωπο αληθινα ανθρωπινο. Ηταν μεγαλη μας εκπληξη, αλλα κατοπιν πληροφοριων που πηραμε, καταλαβαμε οτι ετσι ειναι στη πραγματικοτητα. Ειμαστε πολυ τυχεροι ως Συλλογος και ως ανθρωποι που τον γνωρισαμε και μιλησαμε μαζι του. Τον ευχαριστουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή