Σκοπός του Συλλόγου μας είναι:

Η συλλογή στοιχείων για συγκεκριμένα προβλήματα του χωριού. Η ενασχόληση με θέματα προστασίας του φυσικού περιβάλλοντος, όπως επίσης των κοινόχρηστων – κοινοτικών χώρων της κοινότητας, και την προώθηση αυτών στις αρμόδιες αρχές. Η διατήρηση των δεσμών των απανταχού Πετσακιτών με τη γενέτειρα και τις παραδόσεις τους.Η συμβολή στη διατήρηση, την καλλιέργεια και την μετάδοση των ηθών και εθίμων και γενικά των πολιτιστικών στοιχείων, που συνιστούν την πνευματική και πολιτιστική παράδοση των Πετσάκων Καλαβρύτων, για να μεταλαμπαδευτούν αυτά στις νεότερες γενιές.

Σάββατο 14 Οκτωβρίου 2017

Το να εισαι Ανθρωπος, το λενε!!!!

Η απαντηση του Συλλογου μας, σε ολα αυτα τα ανθρωποειδη, που επιτεθηκαν με αχαρακτηριστες φρασεις, στους κατοικους του οικισμου Μποσι, οσο και στον Συλλογο, για το θεμα της βοηθειας τους, τοσο σε επιπεδο σχολειου, οσο και στην προσπαθεια συλλογης πραγματων. 
Και εφτασαν σε σημειο να ειρωνευτουν δειχνοντας, το επιπεδο τους, τη μορφωση τους και τη καταγωγη τους. Τους ευχαριστουμε πολυ ομως, γιατι καταλαβαινουμε οτι κανουμε εργο. 
Και να γνωριζουν ολοι, οτι τα μαθαινουμε ολα, ακομα και τις συζητησεις ενος λεπτου, κρυφα και στα πεταχτα.

6 σχόλια:

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απλα εδω και λιγες μερες ειναι νομος η αλλαγη φυλου, αρα πιθανον να πεταχτηκε να αλλαξει και να ξαναγυρισει. Θα τον βρουμε ομως, αυτο ειναι βεβαιο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οταν ξεκινησαμε το Συλλογο μας, ειπαμε κατι.. Καποιοι γελασαν, καποιοι εκαναν οτι καταλαβαν, καποιοι μας ειπαν υπερβολικους, εμεις οτι ειπαμε θα το κανουμε, και οτι γινεται θα το λεμε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οι κακιες του κοσμου,οι ζηλοφθονιες παντα και παντου θα υπαρχουν...Μεσα απο αυτες, μας κανουν δυνατοτερους να προσπαθουμε για να σωσουμε την ΑΝΘΡΩΠΙΑ που μας εχει απομεινει...Δεν σκυβουμε το κεφαλι,δεν υποκυπτουμε σε κακοβουλες επιθεσεις..Η ΑΓΑΠΗ,Η ΘΕΛΗΣΗ και ΤΟ ΠΕΙΣΜΑ για αυτο που κανουμε δυναμωνει καθε μερα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Eιπαμε κατι στις 19 Αυγουστου, και το ειπαμε στα ιερα χωματα των Πετσακων. Εμεις τιμαμε τους ανθρωπους μας, και θα συνεχισουμε να το κανουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή