Σκοπός του Συλλόγου μας είναι:

Η συλλογή στοιχείων για συγκεκριμένα προβλήματα του χωριού. Η ενασχόληση με θέματα προστασίας του φυσικού περιβάλλοντος, όπως επίσης των κοινόχρηστων – κοινοτικών χώρων της κοινότητας, και την προώθηση αυτών στις αρμόδιες αρχές. Η διατήρηση των δεσμών των απανταχού Πετσακιτών με τη γενέτειρα και τις παραδόσεις τους.Η συμβολή στη διατήρηση, την καλλιέργεια και την μετάδοση των ηθών και εθίμων και γενικά των πολιτιστικών στοιχείων, που συνιστούν την πνευματική και πολιτιστική παράδοση των Πετσάκων Καλαβρύτων, για να μεταλαμπαδευτούν αυτά στις νεότερες γενιές.

Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2017

ΜΠΟΣΙ: Άνοιξε ο δρόμος στους μικρούς μαθητές για το σχολείο (ΦΩΤΟ)


Καθαρίστηκε ο δρόμος για το Μπόσι και πλέον είναι προσβάσιμος για τον ορεινό οικισμό ωστε επιτέλους να μπορέσουν να πάνε τα παιδιά σχολείο. Η σπίθα για την λύση του προβλήματος-όπως μας αναφέρει ο Πρόεδρος του Εξωραϊστικού Συλλόγου Πετσάκων κος Ιωάννης Λυρίτης- άναψε με το ρεπορτάζ του ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS το οποίο ευχαριστεί και δημόσια και όπως αναφέρει, τώρα όλοι μας τώρα, πρέπει να πιέσουμε να ολοκληρωθεί με την ασφαλτόστρωση του.
Εμείς να συμπληρώσουμε, για να μην αδικήσουμε κανέναν, την άμεση κινητοποίηση, του Δημάρχου κ. Λαζουρά, του αρμόδιου Αντιδημάρχου κ. Χουλιάρα, του Προέδρου της Τ.Κ κου Λαμπίρη και του Προέδρου του Εξωραϊστικού Συλλόγου Πετσάκων κ. Λυρίτη.

Να σημειώσουμε οτι ακόμα εκκρεμεί ο ανάδοχος μεταφορέας (ταξί) για την μεταφορά των μικρών μαθητών αφού η διαγωνιστική διαδικασία δεν έχει ολοκληρωθεί και αναμένεται να ολοκληρωθεί τις επόμενες ημέρες.

Πηγη:kalavrytanews.com
 

8 σχόλια:

  1. diladi an den Iran ta kalavrita kai o silogos sxolio den that pigenan ta paidia?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παρακληση ωστε η γραφη σας να ειναι στα Ελληνικα, διοτι δεν μπορουμε ακριβως να καταλαβουμε τι εννοειτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ime apo exoteriko den exo ellinika.an den ipirxe to interned kai o silogos SAS ta paidia det ha pigenan sxolio fetos? spree na gini auto via na katharisoun toys dromo gi mposi to xvrio Max Sinai.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν και δε μπορουμε 100% να καταλαβουμε τι ακριβως θελετε να πειτε, σας ενημερωνουμε οτι εγιναν μεγαλες προσπαθειες για να καθαριστει ο δρομος, βοηθησε πολυ το ρεπορταζ του kalavrytanews, εμεις απλα βοηθησαμε απο τη μερια μας οσο μπορουσαμε. Ελπιζουμε να ολοκληρωθει ο δρομος συντομα. Θα θελατε να μας πειτε τι σχεση εχετε με το χωριο μας?

      Διαγραφή
  4. Αν δεν ηταν ο συλλογος να κινητοποιηθει τιποτα δε θα γινοταν
    ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙΑ

    Μαρια Αιγιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Mpravo SAS.kanate auto pou eprepe Mazi meto kalavrita.xerome pou vlepo anthropos na prospathon via ta xoria Max.eimai apo all xorio kai to diabasa state kalavrita. Ime xronia story eksoteriko kai agapo ta kalavrita. Mprabo story silogo SAS.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ευχαρισοτυμε για τα καλα σας λογια, και ελπιζουμε να σας δουμε πισω στη πατριδα και στα αγαπημενα σας Καλαβρυτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή