Σκοπός του Συλλόγου μας είναι:

Η συλλογή στοιχείων για συγκεκριμένα προβλήματα του χωριού. Η ενασχόληση με θέματα προστασίας του φυσικού περιβάλλοντος, όπως επίσης των κοινόχρηστων – κοινοτικών χώρων της κοινότητας, και την προώθηση αυτών στις αρμόδιες αρχές. Η διατήρηση των δεσμών των απανταχού Πετσακιτών με τη γενέτειρα και τις παραδόσεις τους.Η συμβολή στη διατήρηση, την καλλιέργεια και την μετάδοση των ηθών και εθίμων και γενικά των πολιτιστικών στοιχείων, που συνιστούν την πνευματική και πολιτιστική παράδοση των Πετσάκων Καλαβρύτων, για να μεταλαμπαδευτούν αυτά στις νεότερες γενιές.

Κυριακή 20 Αυγούστου 2017

Διοικητικο Συμβουλιο Εξωραϊστικου Συλλογου Πετσακων Καλαβρυτων.

Προεδρος: ΛΥΡΙΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
Αντιπροεδρος: ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ ΒΙΚΥ
Γενικη Γραμματεας: ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΜΑΡΙΑ
Ειδικη Γραμματεας: ΛΥΡΙΤΗ ΑΘΗΝΑ
Ταμιας: ΤΣΩΝΗ ΕΛΕΝΗ
Μελη: ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
Μελη: ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ

Συντομα θα ανακοινωθουν και τα ονοματα των ανθρωπων που θα μας βοηθανε με τη παρουσια τους και θα ειναι η μεγαλη βοηθεια μας στη προσπαθεια που ξεκινησαμε. Θα προσπαθησουμε να ειμαστε διπλα σας με οποιο τροπο μπορουμε, με τα μελη μας να ειναι σε καθε σημειο, ειτε του χωριου μας, ειτε του Αιγιου, ειτε των Καλαβρυτων και βεβαια στην Αθηνα, οπου ζουνε πολλοι συμπολιτες μας.

5 σχόλια:

  1. Καλημέρα σας και καλή επιτυχία!
    Μπορείτε να με ενημερώσετε σε ποιό στάδιο, νομικά, βρίσκεται η ίδρυση του συλλόγου?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευχαριστουμε για τις ευχες σας. Φανταζομαι θα εννοειται αν εχουμε ολοκληρωσει ολες τις νομικες διαδικασιες για την ιδρυση μας. Σας απανταμε οτι ειμαστε νομικα κατωχυρωμενοι απο αρχες αυγουστου, οπου και ηταν ο λογος της μη ενημερωσης σας νωριτερα για την ιδρυση μας. Δεν ειμαστε δηλαδη σε διαδικασια, αλλα εχουμε τελειωσει οτι χρειαζεται ενας νομιμος συλλογος βασει των νομων του κρατους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δηλαδή, απ ότι κατάλαβα,βρίσκεστε στο στάδιο,που έχει οριστεί προσωρινό Δ.Σ.από το πρωτιδικείο....!
    Καλή δύναμη λοιπόν!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπερα σας... Το Δ.Σ οπως εχει αναγραφει παραπανω ειναι το εκλεγμενο,απο τα ιδρυτικα μελη του συλλογου μας. Ολες οι διαδικασιες εχουν ολοκληρωθει απο τις 4 Αυγουστου. Γενικα δεν εχουμε καμια εκκρεμοτητα απο τις νομικες μας υποχρεωσεις. Πολυ συντομα οταν θα ξεκινησει να λειτουργει το επισημο site του συλλογου, θα αναρτηθουν ολα τα εγγραφα, οπως το καταστατικο, εκλογες και οτι αλλο εχουμε απο τον φακελο μας. Λιγη υπομονη.

      Διαγραφή