Σκοπός του Συλλόγου μας είναι:

Η συλλογή στοιχείων για συγκεκριμένα προβλήματα του χωριού. Η ενασχόληση με θέματα προστασίας του φυσικού περιβάλλοντος, όπως επίσης των κοινόχρηστων – κοινοτικών χώρων της κοινότητας, και την προώθηση αυτών στις αρμόδιες αρχές. Η διατήρηση των δεσμών των απανταχού Πετσακιτών με τη γενέτειρα και τις παραδόσεις τους.Η συμβολή στη διατήρηση, την καλλιέργεια και την μετάδοση των ηθών και εθίμων και γενικά των πολιτιστικών στοιχείων, που συνιστούν την πνευματική και πολιτιστική παράδοση των Πετσάκων Καλαβρύτων, για να μεταλαμπαδευτούν αυτά στις νεότερες γενιές.

Παρασκευή 12 Ιουλίου 2019

ΨΕΚΑΣΜΟΣ ΜΕ ΤΟ ΠΙΘΑΝΩΣ ΚΑΡΚΙΝΟΓΟΝΟ ROUNDUP ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ.

Μετά τις δημοτικές εκλογές αποστείλαμε ένα αίτημα προς τον δήμαρχο Καλαβρύτων, Γεώργιο Λαζουρά, για ένα πρόβλημα που είχε προκύψει στην κοινότητα των Πετσάκων, λίγο πριν το Πάσχα στο χωριό μας. 
Η απάντηση βρίσκεται στα χέρια μας και έτσι μπορούμε να δημοσιοποιήσουμε τόσο το αίτημα μας, όσο και την επίσημη απάντηση δια χειρός Λαμπίρη, ή περίπου έτσι.
 Σήμερα θα ανεβάσουμε το αίτημα μας και τις επόμενες μέρες, θα ανέβει παράγραφος, παράγραφος η απάντηση, ή περίπου αυτή, όπως την έχει υπογράψει ο Λαμπίρης.
Τα σβησμένα, για να μην πει ο καθένας το δικό του, είναι οι εντολές από τον δήμαρχο, προς τους υπεύθυνους.







 Η απάντηση από τον Λαμπίρη σε λίγες ημέρες, μείνετε συντονισμένοι, μόνο όσοι δεν έχετε προβλήματα υγείας, γιατί από τα γέλια, δεν θέλουμε να πάθει κάτι κανένας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου