Σκοπός του Συλλόγου μας είναι:

Η συλλογή στοιχείων για συγκεκριμένα προβλήματα του χωριού. Η ενασχόληση με θέματα προστασίας του φυσικού περιβάλλοντος, όπως επίσης των κοινόχρηστων – κοινοτικών χώρων της κοινότητας, και την προώθηση αυτών στις αρμόδιες αρχές. Η διατήρηση των δεσμών των απανταχού Πετσακιτών με τη γενέτειρα και τις παραδόσεις τους.Η συμβολή στη διατήρηση, την καλλιέργεια και την μετάδοση των ηθών και εθίμων και γενικά των πολιτιστικών στοιχείων, που συνιστούν την πνευματική και πολιτιστική παράδοση των Πετσάκων Καλαβρύτων, για να μεταλαμπαδευτούν αυτά στις νεότερες γενιές.

Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2018

EYΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ ΟΙΚΙΣΜΟΥ ΜΠΟΣΙ.

ΜΠΟΣΙ: Ελένη Διαμαντοπούλου εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας στον Δήμο και στην Περιφέρεια που βρήκαν λύση για τη μεταφορά των παιδιών μας.

 ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

της κ Ελένης Διαμαντοπούλου.
Ύστερα από τρεις μήνες πραγματοποιείται επιτέλους η μεταφορά των παιδιών μας στα Καλάβρυτα με αυτοκίνητο της Περιφέρειας μετά από ενέργειες του Δήμου
Η μεταφορά των παιδιών μας στο σχολείο μας απασχόλησε έντονα και μας στενοχώρησε πολύ. Τώρα που πλέον δρομολογήθηκε η μεταφορά των μαθητών από το Μπόσι στα Καλάβρυτα, εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας στον Δήμο και στην Περιφέρεια που βρήκαν λύση στο πρόβλημα που αντιμετωπίσαμε.
Ιδιαίτερα ευχαριστούμε τον κ. Νικόλαο Μαγκαφά που από την αρχή της σχολικής χρονιάς στάθηκε κοντά μας ασχολήθηκε με το θέμα, μας ενημέρωνε διαρκώς για τις ενέργειες που έκανε με την Περιφέρεια. Μάλιστα την περασμένη εβδομάδα  επισκέφθηκε το χωριό μας με τους μηχανικούς του δήμου, με σκοπό τη σύνταξη και υποβολή μελέτης στη Περιφέρεια για τη βελτίωση και ασφαλτόστρωση στο κομμάτι του χωματόδρομου που οδηγεί το χωριό μας προς τα Καλάβρυτα .
Για μας ο δρόμος αυτός είναι ζωτικής σημασίας και θα λύσει οριστικά και τη μεταφορά των παιδιών μας και ελπίζουμε στη χρηματοδότηση  του εκ μέρους της Περιφέρειας .


πηγή: kalavrytapress.gr

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου