Σκοπός του Συλλόγου μας είναι:

Η συλλογή στοιχείων για συγκεκριμένα προβλήματα του χωριού. Η ενασχόληση με θέματα προστασίας του φυσικού περιβάλλοντος, όπως επίσης των κοινόχρηστων – κοινοτικών χώρων της κοινότητας, και την προώθηση αυτών στις αρμόδιες αρχές. Η διατήρηση των δεσμών των απανταχού Πετσακιτών με τη γενέτειρα και τις παραδόσεις τους.Η συμβολή στη διατήρηση, την καλλιέργεια και την μετάδοση των ηθών και εθίμων και γενικά των πολιτιστικών στοιχείων, που συνιστούν την πνευματική και πολιτιστική παράδοση των Πετσάκων Καλαβρύτων, για να μεταλαμπαδευτούν αυτά στις νεότερες γενιές.

Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2018

Δήλωση του Δημάρχου Καλαβρύτων, Γιώργου Λαζουρά για το θέμα Μπόσι.

Σε επικοινωνία που είχε το thebest.gr με τον Δήμαρχο Καλαβρύτων, Γιώργο Λαζουρά, εκείνος εξήγησε πως πρόκειται για έναν χωματόδρομο που καθαρίζεται τρεις με τέσσερες φορές τον χρόνο και πως γίνεται ότι χρειάζεται για να μπορούν να περνούν από εκεί οι μαθητές του χωριού.
Ανέφερε επίσης πως όλα δείχνουν ότι την επόμενη σχολική χρονιά  ο δρόμος θα έχει ασφαλτοστρωθεί και πως τότε θα φανεί εάν όντως το πρόβλημα ήταν ο χωματόδρομο ή αν πρόκειται για ένα πρόσχημα των αυτοκινητιστών που δεν τους συμφέρει να κάνουν το δρομολόγιο αυτό.

πηγή: thebest.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου