Σκοπός του Συλλόγου μας είναι:

Η συλλογή στοιχείων για συγκεκριμένα προβλήματα του χωριού. Η ενασχόληση με θέματα προστασίας του φυσικού περιβάλλοντος, όπως επίσης των κοινόχρηστων – κοινοτικών χώρων της κοινότητας, και την προώθηση αυτών στις αρμόδιες αρχές. Η διατήρηση των δεσμών των απανταχού Πετσακιτών με τη γενέτειρα και τις παραδόσεις τους.Η συμβολή στη διατήρηση, την καλλιέργεια και την μετάδοση των ηθών και εθίμων και γενικά των πολιτιστικών στοιχείων, που συνιστούν την πνευματική και πολιτιστική παράδοση των Πετσάκων Καλαβρύτων, για να μεταλαμπαδευτούν αυτά στις νεότερες γενιές.

Παρασκευή 13 Οκτωβρίου 2017

Νεες εργασιες στο δρομο Πετσακων - Μποσι.

 Απο την πρωτη μερα που πηγε το ιδιωτικο αυτοκινητο να παραλαβει τους μαθητες, απο τον οικισμο Μποσι, ενημερωθηκαμε οτι ο δρομος σε καποια κομματια χρειαζεται νεα επεμβαση, διοτι με με τη βροχη της προηγουμενης εβδομαδας παρατηρηθηκαν καποιες αστοχιες απο τον πρωτο καθαρισμο.
  Οι κατοικοι του οικισμου Μποσι, ενημερωσαν αμεσα τον αντιδημαρχο Καλαβρυτων κ' Δημητριο Χουλιαρα, για το προβλημα που υπαρχει, και ζητησαν συγκεκριμενα να ριξουν σε καποια σημεια χαλικι.
 Ο αντιδημαρχος πραγματικα εδρασε πολυ γρηγορα - τριτη ενημερωθηκε - και σημερα εστειλε τα καταλληλα μηχανηματα οπου και εγιναν οι εργασιες αυτες, και ο δρομος πλεον σε αρκετα μεγαλο του κομματι ειναι βατος και απο απλο αυτοκινητο, πραγμα που το εξακριβωσε και ο Συλλογος μας με τη παρουσια του εκει, με την αντιπροεδρο Βικυ Γεωργοπουλου, τη γραμματεα Μαρια Βασιλειου και τον υπευθυνο επικοινωνιας για την Αιγιαλεια Κωστα Διαμαντοπουλο.

  Πλεον εχει γινει αρκετα πιο ευκολη η προσβαση στον οικισμο, με αποτελεσμα να μειωθουν και οι κινδυνοι ατυχηματος. Βεβαια παραμενει η αρχικη προταση, της ασφαλτοστρωσης, που οπως μας εχουν ενημερωσει, τα σχεδια θα ξεκινησουν απο το νεο ετος.
 Βασικο μας μελημα τωρα ειναι να ολοκληρωθει και η διαδικασια με τον ιδιωτη οδηγο, ωστε να συνεχιστει απροσκοπτα η μεταφορα των μικρων μαθητων, στο σχολειο τους στους Πετσακους.
Μεσα απο εδω θελουμε να ευχαριστησουμε τον δημαρχο Καλαβρυτων κ' Λαζουρα, οπως και τον αντιδημαρχο κ' Χουλιαρα, για τις αμεσες ενεργειες τους, στο προβλημα των κατοικων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου