Σκοπός του Συλλόγου μας είναι:

Η συλλογή στοιχείων για συγκεκριμένα προβλήματα του χωριού. Η ενασχόληση με θέματα προστασίας του φυσικού περιβάλλοντος, όπως επίσης των κοινόχρηστων – κοινοτικών χώρων της κοινότητας, και την προώθηση αυτών στις αρμόδιες αρχές. Η διατήρηση των δεσμών των απανταχού Πετσακιτών με τη γενέτειρα και τις παραδόσεις τους.Η συμβολή στη διατήρηση, την καλλιέργεια και την μετάδοση των ηθών και εθίμων και γενικά των πολιτιστικών στοιχείων, που συνιστούν την πνευματική και πολιτιστική παράδοση των Πετσάκων Καλαβρύτων, για να μεταλαμπαδευτούν αυτά στις νεότερες γενιές.

Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2020

ΛΑΧΕΙΟΦΟΡΟΣ ΑΓΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΠΕΡΑΤΩΣΗ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΝΑΟΥ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΑΣ

 


Η λαχειοφόρος αγορά έχει ως  στόχο τη συγκέντρωση ενός σεβαστού ποσού το οποίο και θα διατεθεί αποκλειστικά για την αποπεράτωση του έργου ανάπλασης του προαυλίου χώρου του ναού. Ενός έργου που βρίσκεται σε εξέλιξη και κινδυνεύει να μείνει ανολοκλήρωτο λόγω έλλειψης χρημάτων.



Οι δυο σύλλογοι του χωριού μας, αποφάσισαν να ενεργήσουν από κοινού ώστε και κάτω από αυτές τις δύσκολες συνθήκες να στηρίξουν, όπως οφείλουν την ολοκλήρωση του συγκεκριμένου έργου. Οργάνωσαν λοιπόν λαχειοφόρο αγορά, η κλήρωση της οποίας θα γίνει 20 Σεπτεμβρίου με πρώτα δώρα: 

α) Μια τηλεόραση LED, Smart TV, Full HD, 32 ιντσών, 

 

β) Ένα κινητό SMARTPHONE XIAOMI REDMI 8 32GB 3GB DUAL SIM BLACK GR,

γ) Ένα φούρνο μικροκυμάτων,

δ) Μια μηχανή εσπρέσο,

 

 Η αγορά των λαχνών μπορεί να γίνει και μέσω ίντερνετ. Κάθε λαχνός κοστίζει 1 ευρώ.

Επικοινωνήστε μαζί μας, μέσω μηνύματος, στο mail petsakoi2017@gmail.com ή στα τηλέφωνα: 6973984958 και 6985755373

Κάθε βοήθεια είναι ένα βήμα για την ολοκλήρωση ενός μεγάλου έργου στο χωριό μας.

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου