Σκοπός του Συλλόγου μας είναι:

Η συλλογή στοιχείων για συγκεκριμένα προβλήματα του χωριού. Η ενασχόληση με θέματα προστασίας του φυσικού περιβάλλοντος, όπως επίσης των κοινόχρηστων – κοινοτικών χώρων της κοινότητας, και την προώθηση αυτών στις αρμόδιες αρχές. Η διατήρηση των δεσμών των απανταχού Πετσακιτών με τη γενέτειρα και τις παραδόσεις τους.Η συμβολή στη διατήρηση, την καλλιέργεια και την μετάδοση των ηθών και εθίμων και γενικά των πολιτιστικών στοιχείων, που συνιστούν την πνευματική και πολιτιστική παράδοση των Πετσάκων Καλαβρύτων, για να μεταλαμπαδευτούν αυτά στις νεότερες γενιές.

Δευτέρα 18 Ιουνίου 2018

ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΛΑΜΠΙΡΗ? ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΤΙΠΟΤΑ!

  Ενημερωσαμε πριν τεσσερις (4) ημερες τον υπευθυνο για την προστασια της κοινοτικης περιουσιας στο χωριο μας οτι καποιοι καταπατουν και καταστρεφουν κοινοτικη περιουσια και η αντιδραση του ειναι το απολυτο τιποτα.
 Πηγε στην συγκεκριμενη περιοχη να κανει αυτοψια*?
 (Αυτοψια - η αυτοπροσωπη ερευνα και εξεταση ενος τοπου απο τον υπευθυνο, για να εξακριβωθουν τα αιτια μιας κακοβουλης ενεργειας ) 
 Πηγε στον ιδωτη που ξαφνικα εν μια νυκτι τοποθετησε την παρανομη περιφραξη και να ζητησει εξηγησεις για την ανομη πραξη του? 
 Διαβασε τα εγγραφα που υπαρχουν?
 Και αν τα διαβασε συμφωνει?
Αραγε αν το εκανε οποιοσδηποτε αλλος κατοικος θα ειχε την ιδια αντιμετωπιση απο τον Λαμπιρη?
Οχι βεβαια, πολυ προσφατα το διαπιστωσαμε εμεις οι ιδιοι. 
 Μηπως τελικα μεροληπτει*?
(Μεροληπτω -   υποστηριζω καποιο προσωπο ή αποψη με μη αντικειμενικο τροπο, υποκινουμενος αποκλειστικα απο προσωπικους λογους ή συμφεροντα )
Περιμενουμε καποια απαντηση απο τον Λαμπιρη, αλλα μαλλον θα εχουμε ακριβως την ιδια οπου μας δινει ενα (1) χρονο τωρα ή καλυτερα δεν μας δινει, διοτι ξερουμε πολυ καλα πλεον οτι δεν μπορει να μας δωσει. 


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου