Σκοπός του Συλλόγου μας είναι:

Η συλλογή στοιχείων για συγκεκριμένα προβλήματα του χωριού. Η ενασχόληση με θέματα προστασίας του φυσικού περιβάλλοντος, όπως επίσης των κοινόχρηστων – κοινοτικών χώρων της κοινότητας, και την προώθηση αυτών στις αρμόδιες αρχές. Η διατήρηση των δεσμών των απανταχού Πετσακιτών με τη γενέτειρα και τις παραδόσεις τους.Η συμβολή στη διατήρηση, την καλλιέργεια και την μετάδοση των ηθών και εθίμων και γενικά των πολιτιστικών στοιχείων, που συνιστούν την πνευματική και πολιτιστική παράδοση των Πετσάκων Καλαβρύτων, για να μεταλαμπαδευτούν αυτά στις νεότερες γενιές.

Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2018

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΔΩΡΟ ΤΗΣ ΛΑΧΕΙΟΦΟΡΟΥ ΑΓΟΡΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ.

  Επειδή οι εκπλήξεις δεν σταματούν ποτέ, σας παρουσιάζουμε το μεγάλο μας δώρο, για τον τυχερό της λαχειοφόρου αγοράς του Συλλόγου μας. Το υπέροχο αυτό δώρο είναι μια προσφορά απο το γραφείο:
Τεσσερις (4) ημέρες / τρεις (3) διανυκτερεύσεις για 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με τζάκι , και ένα παιδί έως 12 ετών δωρεάν, με πρωινό και ξύλα για το τζάκι, στο ξενοδοχείο Ανδρομέδα, στην μαγευτική Λίμνη Πλαστήρα.
 

Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00
ώστε να απολαυσέτε τέσσερις ολόκληρες μέρες σε ενα μαγευτικό τοπίο.


Πρωινό στην τεράστια αίθουσα, δίπλα στο μεγάλο τζάκι του ξενοδοχείου.
   Το ξενοδοχείο ‘'Ανδρομέδα'' βρίσκεται πάνω στον κεντρικό δρόμο, στην τουριστική διαδρομή του γύρου της λίμνης, λίγο έξω από το χωριό Κρυονέρι. Πρόκειται για μία νεόκτιστη μονάδα, φτιαγμένη με γούστο και σεβασμό στην τοπική παράδοση. Η εύκολη πρόσβαση, η ζεστή φιλοξενία και η αίσθηση του καινούργιου εγγυώνται μία ευχάριστη και αξέχαστη διαμονή.
Λίμνη Πλαστήρα, ένα τοπίο τόσο ζωντανό που κάνει τον κάθε επισκέπτη να φεύγει με τις καλύτερες εντυπώσεις. Αποτελεί ιδανικό προορισμό καθότι βρίσκεται στο κέντρο της Ελλάδας και σχεδόν ισαπέχει από Αθήνα (325 χλμ.) και από Θεσσαλονίκη (250 χλμ.) κάνοντάς την να φαντάζει ιδανική για μια απόδραση ακόμα και ένα απλό Σαββατοκύριακο. Το χιονοδρομικό κέντρο Περτουλίου απέχει 50 χιλιόμετρα.

Καλή διαμονή στον τυχερό.....


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου