Σκοπός του Συλλόγου μας είναι:

Η συλλογή στοιχείων για συγκεκριμένα προβλήματα του χωριού. Η ενασχόληση με θέματα προστασίας του φυσικού περιβάλλοντος, όπως επίσης των κοινόχρηστων – κοινοτικών χώρων της κοινότητας, και την προώθηση αυτών στις αρμόδιες αρχές. Η διατήρηση των δεσμών των απανταχού Πετσακιτών με τη γενέτειρα και τις παραδόσεις τους.Η συμβολή στη διατήρηση, την καλλιέργεια και την μετάδοση των ηθών και εθίμων και γενικά των πολιτιστικών στοιχείων, που συνιστούν την πνευματική και πολιτιστική παράδοση των Πετσάκων Καλαβρύτων, για να μεταλαμπαδευτούν αυτά στις νεότερες γενιές.

Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2017

Προβολη εταιρειων ή επιχειρησεων συμπολιτων μας.



Εχουμε δημιουργησει μια ενοτητα στο blog μας, με σκοπο την προβολη εταιρειων ή επιχειρησεων,  ανθρωπων που ειτε καταγονται απο τους Πετσακους, ειτε που θελουν να βοηθησουν την αναπτυξη του ομορφου χωριου μας.
Ο σκοπος της κινησης αυτης ειναι καθαρα η στηριξη τους απο εμας πρωτα, καθως και την οποια διαφημιση τους προς τριτους που μπορει να χρειαστουν καποιες υπηρεσιες. Εμεις θα προσπαθησουμε σιγα σιγα να πλησιασουμε ολους αυτους που θελουν να μπουν με καποιο banner που θα οδηγει στην ιστοσελιδα τους, ή εαν δεν εχουν απλα με εναν τιτλο και μια φωτογραφια το τι προσφερουν. Ειναι καλο να στηριζουμε δικους μας ανθρωπους, ειναι ωραιο να υπαρχει αλληλεγγυη μεταξυ μας. Οταν ο ενας βοηθαει τον αλλον, μονο καλο μπορει να ειναι το αποτελεσμα. Εμεις θα στηριξουμε καθε κινηση που προωθει την συσφιξη των σχεσων ολων αυτων που εχουν αμεση σχεση με το χωριο μας. Καλη μας αρχη και ελπιζω να βρει ανταποκριση απο ολους εσας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου