Σκοπός του Συλλόγου μας είναι:

Η συλλογή στοιχείων για συγκεκριμένα προβλήματα του χωριού. Η ενασχόληση με θέματα προστασίας του φυσικού περιβάλλοντος, όπως επίσης των κοινόχρηστων – κοινοτικών χώρων της κοινότητας, και την προώθηση αυτών στις αρμόδιες αρχές. Η διατήρηση των δεσμών των απανταχού Πετσακιτών με τη γενέτειρα και τις παραδόσεις τους.Η συμβολή στη διατήρηση, την καλλιέργεια και την μετάδοση των ηθών και εθίμων και γενικά των πολιτιστικών στοιχείων, που συνιστούν την πνευματική και πολιτιστική παράδοση των Πετσάκων Καλαβρύτων, για να μεταλαμπαδευτούν αυτά στις νεότερες γενιές.

Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου 2017

Aνακοινωση υπευθυνου επικοινωνιας του συλλογου μας.

Mε χαρα σας ανακοινωνουμε την τοποθετηση του Κωνσταντινου Διαμαντοπουλου ως υπεθυνου επικοινωνιας του Συλλογου μας, στην περιοχη της Αιγιαλειας και φυσικα στο χωριο μας, του πανεμορφους Πετσακους. Μετα απο συζητησεις που ειχαμε, ωστε να αναλυσουμε οσο πιο δυνατον γινεται, τον σκοπο αλλα και τους στοχους του Συλλογου μας, ομοφωνα αποφασιστηκε η τοποθετηση του στη θεση αυτη, η οποια ειναι πολυ σημαντικη, με μεγαλη δυσκολια διαχειρισης, αλλα ταυτοχρονα πολυ ιδιαιτερη για την αναπτυξη και την προωθηση των σκοπων μας.
 Ειναι το πρωτο μη εκλεγμενο μελος που αναλαμβανει θεση μεσα στο Συλλογο.
 Σκοπος μας ειναι να προσπαθησουμε να βαλουμε ανθρωπους με ορεξη για δουλεια σε θεσεις που μπορουν να βοηθησουν το χωριο μας να γινει πιο ομορφο και μονο αυτο! Ο Συλλογος δεν θελουμε να αποτελειται μονο απο τα εκλεγμενα προσωπα, που αποτελουν το Δ.Σ. αλλα να πλαισιωθει απο ατομα που αγαπουν το χωριο μας και θελουν να προσφερουν για αυτο τον ομορφο σκοπο που δημιουργηθηκαμε.
Καλη σου αρχη Κωστα, και σε ευχαριστουμε που αποδεχτηκες τη προσκληση μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου