Σκοπός του Συλλόγου μας είναι:

Η συλλογή στοιχείων για συγκεκριμένα προβλήματα του χωριού. Η ενασχόληση με θέματα προστασίας του φυσικού περιβάλλοντος, όπως επίσης των κοινόχρηστων – κοινοτικών χώρων της κοινότητας, και την προώθηση αυτών στις αρμόδιες αρχές. Η διατήρηση των δεσμών των απανταχού Πετσακιτών με τη γενέτειρα και τις παραδόσεις τους.Η συμβολή στη διατήρηση, την καλλιέργεια και την μετάδοση των ηθών και εθίμων και γενικά των πολιτιστικών στοιχείων, που συνιστούν την πνευματική και πολιτιστική παράδοση των Πετσάκων Καλαβρύτων, για να μεταλαμπαδευτούν αυτά στις νεότερες γενιές.

Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2018

ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΠΙΟ ΕΓΚΑΤΑΛΕΛΕΙΜΕΝΟ ΧΩΡΙΟ? ΕΙΜΑΣΤΕ!!! ΜΕΡΟΣ 2ο

Το άρθρο συνεχίζεται.....και με μια έκπληξη!!!!! 
Έτσι  σας αφήσαμε πριν λίγες ημέρες και σήμερα απλά θα μιλήσουμε για το ουτοπικό αυτονόητο σε μια περιοχή που και καλά, κάποιος αγαπά!!!! 
Λυπάμαι  που θα το γράψω ωμά, αλλά έχει μεγάλη αλήθεια μέσα του. 
Οι "ξένοι", οι "απατεώνες", οι "παράνομοι" και τα "λαμόγια" του Συλλόγου, αγαπάνε πολύ περισσότερο το χωριό από αυτούς τους λίγους που μας αποκάλεσαν έτσι δημόσια. 
Και πρέπει σιγά σιγά τα πράγματα να πάρουν τον δρόμο που τους πρέπει και όλα αυτά τα μειωμένης νοημοσύνης και ασήμαντης άξιας ανθρωπάκια να πάψουν να παίζουν στις πλάτες μας παιχνίδια. 
Το ακούς??? 
"Τι σου έμελλε να πάθεις φουκαρά Λαμπιρίκο"
Πριν λίγα χρόνια με δικά μου χρήματα, έφτιαξα ένα κομμάτι κοινοτικού δρόμου, μερικό προαύλιο της εκκλησίας του Αγίου Αντρέα και ένα κομμάτι της ιδιοκτησίας μας. 
Έπεσαν να με φάνε κάποιοι, με πρώτο και καλύτερο τον Λαμπίρη, που έτρεξε να μου υποδείξει τι θα κάνω στην ιδιοκτησία μου, γιατί σε κάποιους χάλαγα τα επεκτατικά τους σχέδια.
Αυτή η ριμάδα στάση, 

βρίσκεται ακριβώς μπροστά από την είσοδο της οικίας του Λαμπίρη.
Γεμάτη  στερεά ή ημιστερεά απόβλητα του γαστρεντερικού συστήματος!!!

Δεν του μυρίζουν άραγε τόσα χρόνια? 
Εγώ πριν λίγες ημέρες έτυχε να περιμένω κάποιον στο σημείο, και έφυγα τρέχοντας από το σημείο!!!! 
Κάθε μέρα, ως θεσμικός παράγοντας, εδώ και σχεδόν πέντε(5) χρόνια την βλέπει πάρα πολλές φορές.
Μια φορά δεν του είπε ο εαυτός του, ρε γαμώτο τι χάλι είναι αυτό, τι βρώμα εχω μπροστά από το σπίτι μου?
Θέλετε απάντηση? 
Όταν η πινακίδα με την ονομασία του χωριού μας, για χρόνια ήταν κρυμμένη, πως θα περιμένει κάποιος να καθαρίσει την άλλη είσοδο του χωριού???
 Πως λέγεται το άτομο εκείνο που δεν χρησιμεύει σε κάτι και οι πράξεις του είναι αναποτελεσματικές ή ανούσιες???

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου