Σκοπός του Συλλόγου μας είναι:

Η συλλογή στοιχείων για συγκεκριμένα προβλήματα του χωριού. Η ενασχόληση με θέματα προστασίας του φυσικού περιβάλλοντος, όπως επίσης των κοινόχρηστων – κοινοτικών χώρων της κοινότητας, και την προώθηση αυτών στις αρμόδιες αρχές. Η διατήρηση των δεσμών των απανταχού Πετσακιτών με τη γενέτειρα και τις παραδόσεις τους.Η συμβολή στη διατήρηση, την καλλιέργεια και την μετάδοση των ηθών και εθίμων και γενικά των πολιτιστικών στοιχείων, που συνιστούν την πνευματική και πολιτιστική παράδοση των Πετσάκων Καλαβρύτων, για να μεταλαμπαδευτούν αυτά στις νεότερες γενιές.

Πέμπτη 8 Μαρτίου 2018

ΑΠΟΛΑΥΣΑΝ ΤΟ ΔΩΡΟ ΜΑΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ ΜΑΣ.

   Οι τυχεροι του μεγαλου μας δωρου, απο την κοπη της πρωτοχρονιατικης πιτας μας, απολαυσαν την τετραημερη διαμονη τους, στα "Σπιτακια Της Ιφιγενειας". Ειχαμε την αγωνια και εμεις, ωστε ολα να πανε καλα και οσα ειχαμε υποσχεθει να πραγματοποιηθουν. Το ζευγαρι που κερδισε το υπεροχο αυτο δωρο, μας μετεφερε τα καλυτερα, τοσο απο την διαμονη τους, οσο και απο τον ιδιοκτητη του συγκροτηματος Αντωνη Δανια. 
  Το κειμενο αυτο ειναι και ως απαντηση σε καποιους πικροχολους και ειρωνικους (γελοιους) ανθρωπους, που ειχαν διαδωσει οτι πολλα απο αυτα που εχουμε προβαλλει ως δωρα, ηταν για να κερδισουμε τις εντυπωσεις. Δεν ασχοληθηκαμε τοτε γιατι ησασταν και ειστε πολυ μικροι μπροστα μας, σημερα και παντα με αποδειξεις, παρουσιαζουμε οτι το δωρο μας ηταν περα για περα αληθινο.
  Και σε λιγες μερες θα γινει πραξη και το δευτερο δωρο μας, αφου εχουμε τις πληροφοριες, οτι εχει κανονιστει ηδη.
Παρακατω παρουσιαζουμε φωτογραφιες που μας εστειλαν απο την διαμονη τους και τους χωρους του συγκροτηματος.







Και του χρονου.....................

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου