Σκοπός του Συλλόγου μας είναι:

Η συλλογή στοιχείων για συγκεκριμένα προβλήματα του χωριού. Η ενασχόληση με θέματα προστασίας του φυσικού περιβάλλοντος, όπως επίσης των κοινόχρηστων – κοινοτικών χώρων της κοινότητας, και την προώθηση αυτών στις αρμόδιες αρχές. Η διατήρηση των δεσμών των απανταχού Πετσακιτών με τη γενέτειρα και τις παραδόσεις τους.Η συμβολή στη διατήρηση, την καλλιέργεια και την μετάδοση των ηθών και εθίμων και γενικά των πολιτιστικών στοιχείων, που συνιστούν την πνευματική και πολιτιστική παράδοση των Πετσάκων Καλαβρύτων, για να μεταλαμπαδευτούν αυτά στις νεότερες γενιές.

Παρασκευή 16 Μαρτίου 2018

ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΠΟΥ ΕΝΩ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΡΓΟ,ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ.

  Τρεχει η δημοσκοπηση μας, που ξεκινησε την Δευτερα 12 Μαρτιου και θα ολοκληρωθει στις 26 Μαρτιου. Τα μεχρι στιγμης αποτελεσματα μετα απο τεσσερις (4) ημερες, μπορειτε να τα δειτε αφου ψηφισετε, πατωντας πανω στην ενδειξη VOTE.
  Το συγκεκριμενο θεμα βρισκεται στην στηλη του Blog μας αριστερα, στην πρωτη θεση και ειναι πολλαπλης επιλογης. 
  Oι ερωτησεις παντα θα εχουν σχεση με το χωριο μας, τα προβληματα του και την αναγκη σας να μας πειτε το θελω σας.
  Το αποτελεσμα αυτο δεν αποτελει κατι θεσμικο, απλα ειναι η γνωμη οσων ψηφισαν και δεν σηματοδοτει κατι παραπανω.
  Θελουμε να ενημερωσουμε οσους εχουν ψηφισει, αλλα και αυτους που θα ψηφισουν, οτι η ψηφος ειναι ανωνυμη και δεν κρατειται κανενα στοιχειο.
 Αρα μπορειτε ελευθερα να ψηφισετε και ακομα αν κανετε λαθος, μπορειτε να την αλλαξετε, υπαρχει η ενδειξη, μετα την ψηφος σας, στην θεση που τωρα εμφανιζεται το κουμπι VOTE.
  Mεχρι σημερα εχουν ψηφισει 153 ατομα και ελπιζουμε να ξεπερασουμε το προηγουμενο μας ρεκορ με 326, βοηθηστε μας ωστε να γνωριζουμε την αποψη του κοινου που αγαπα το χωριο μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου