Σκοπός του Συλλόγου μας είναι:

Η συλλογή στοιχείων για συγκεκριμένα προβλήματα του χωριού. Η ενασχόληση με θέματα προστασίας του φυσικού περιβάλλοντος, όπως επίσης των κοινόχρηστων – κοινοτικών χώρων της κοινότητας, και την προώθηση αυτών στις αρμόδιες αρχές. Η διατήρηση των δεσμών των απανταχού Πετσακιτών με τη γενέτειρα και τις παραδόσεις τους.Η συμβολή στη διατήρηση, την καλλιέργεια και την μετάδοση των ηθών και εθίμων και γενικά των πολιτιστικών στοιχείων, που συνιστούν την πνευματική και πολιτιστική παράδοση των Πετσάκων Καλαβρύτων, για να μεταλαμπαδευτούν αυτά στις νεότερες γενιές.

Τρίτη 9 Ιανουαρίου 2018

ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΩΝ ΠΕΤΣΑΚΩΝ

  Η νεα χρονια ξεκινα δυναμικα, με την κοπη της πρωτοχρονιατικης πιτας του Συλλογου μας.
Σας προσκαλουμε την Κυριακη 28 Ιανουαριου και ωρα 13:00,στην αιθουσα MARITIMO στην Αβυθο Αιγιου, για να κοψουμε μαζι τη πρωτοχρονιατικη πιτα του Συλλογου μας.
  Πλουσιο μενου, ζωντανη μουσικη με ενα απο τα καλυτερα σχηματα του φετινου χειμωνα.
Επισης, πλουσια δωρα στην λαχειοφορο μας αγορα και πολυ κεφι, χορο και διαθεση απο ολους μας,  ωστε να περασουμε  μια αξεχαστη ημερα.
 Οι τιμες των προσκλησεων ειναι στα 15 ευρω, οπου περιλαμβανει πληρες μενου, κρασι και αναψυκτικα. Ο Συλλογος μας θελει παντα να πρωτοπορει. Γι'αυτο θα διατεθουν παιδικες προσκλησεις με 7 μολις ευρω, για τους μικρους μας φιλους, που θα περιλαμβανει ειδικο παιδικο μενου.
 Ελατε να γνωριστουμε, να ξαναβρεθουμε, να θυμηθουμε τα παλια και ολοι μαζι, σαν μια οικογενεια να διασκεδασουμε.
Γιατι οσοι αγαπαμε τους Πετσακους μας, προσφερουμε απλοχερα, καλοσυνη, αγαπη, ανθρωπια και ενοτητα για το καλο του χωριου μας και μονο.
Σας περιμενουμε με ιδιαιτερη χαρα και τιμη.

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου