Σκοπός του Συλλόγου μας είναι:

Η συλλογή στοιχείων για συγκεκριμένα προβλήματα του χωριού. Η ενασχόληση με θέματα προστασίας του φυσικού περιβάλλοντος, όπως επίσης των κοινόχρηστων – κοινοτικών χώρων της κοινότητας, και την προώθηση αυτών στις αρμόδιες αρχές. Η διατήρηση των δεσμών των απανταχού Πετσακιτών με τη γενέτειρα και τις παραδόσεις τους.Η συμβολή στη διατήρηση, την καλλιέργεια και την μετάδοση των ηθών και εθίμων και γενικά των πολιτιστικών στοιχείων, που συνιστούν την πνευματική και πολιτιστική παράδοση των Πετσάκων Καλαβρύτων, για να μεταλαμπαδευτούν αυτά στις νεότερες γενιές.

Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2019

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

Καλημέρα και καλό μήνα σε όλους, και αυτό το μήνα παρέα με τους χορηγούς μας.
Μαζί με τον Tsioumpris Ioannis
Το καλοκαιράκι έφυγε και έρχεται χειμώνας, τι καλύτερο για μια αγορά αυτοκινήτου.Εγγύηση στον χώρο του αυτοκινήτου, χρόνια τώρα. 
Επίσης η εταιρεία Κωνσταντίνου Τσιουμπρή, με είδη υγιεινής. Τα πάντα για το μπάνιο σας, θα τα βρείτε εδώ http://www.bathandspa.gr/bs/ .
Επίσης θα πρέπει να αναφέρουμε ότι οι επιχειρήσεις Τσιουμπρή είναι οι μεγάλοι χορηγοί μας στις εκδηλώσεις που κανουμε, προσφέροντας κάθε χρόνο το μεγάλο δώρο, στην κοπή της πίτας του Συλλόγου μας. Το μεγάλο μας ταξίδι δηλαδή. Σας ευχαριστούμε από καρδιάς και σας ευχόμαστε πάντα καλές δουλειές και καλή δύναμη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου