Σκοπός του Συλλόγου μας είναι:

Η συλλογή στοιχείων για συγκεκριμένα προβλήματα του χωριού. Η ενασχόληση με θέματα προστασίας του φυσικού περιβάλλοντος, όπως επίσης των κοινόχρηστων – κοινοτικών χώρων της κοινότητας, και την προώθηση αυτών στις αρμόδιες αρχές. Η διατήρηση των δεσμών των απανταχού Πετσακιτών με τη γενέτειρα και τις παραδόσεις τους.Η συμβολή στη διατήρηση, την καλλιέργεια και την μετάδοση των ηθών και εθίμων και γενικά των πολιτιστικών στοιχείων, που συνιστούν την πνευματική και πολιτιστική παράδοση των Πετσάκων Καλαβρύτων, για να μεταλαμπαδευτούν αυτά στις νεότερες γενιές.

Τρίτη 25 Ιουνίου 2019

ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΠΕΤΣΑΚΟΥΣ

Και όχι λαμόγια που καταστρέφουν και καταπατούν ξένες περιουσίες.....
Άλλοι κάνουν έργο μέσα στο χωριό τους, για όλους τους κάτοικους και επισκέπτες των Πετσάκων και άλλοι τρέχουν να ξεχρεώσουν γραμμάτια με το αυτοκίνητο του Δήμου Πατρέων στους ψηφοφόρους του. Ξέχασα, το είχε πει ο Λαμπίρης, χωριό είναι μόνο αυτοί που με ψηφίζουν, οι άλλοι να πάτε σε αυτόν που ψηφίσατε. Περισσότερο αλήτης πεθαίνεις!!!!
Συγχαρητήρια Kwstas Diamadopoulos που μόνος σου καθαρίζεις μια ολόκληρη περιοχή. Κοίτα μόνο μην τα καθαρίσεις τόσο καλά όλα και βγει κανένας και πει ότι έκανες τα λάστιχά αόρατα, όχι τίποτα άλλο, μην τα ψάχνει κανένας!!!
😂😂😂😂😂


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου