Σκοπός του Συλλόγου μας είναι:

Η συλλογή στοιχείων για συγκεκριμένα προβλήματα του χωριού. Η ενασχόληση με θέματα προστασίας του φυσικού περιβάλλοντος, όπως επίσης των κοινόχρηστων – κοινοτικών χώρων της κοινότητας, και την προώθηση αυτών στις αρμόδιες αρχές. Η διατήρηση των δεσμών των απανταχού Πετσακιτών με τη γενέτειρα και τις παραδόσεις τους.Η συμβολή στη διατήρηση, την καλλιέργεια και την μετάδοση των ηθών και εθίμων και γενικά των πολιτιστικών στοιχείων, που συνιστούν την πνευματική και πολιτιστική παράδοση των Πετσάκων Καλαβρύτων, για να μεταλαμπαδευτούν αυτά στις νεότερες γενιές.

Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2018

ΕΤΟΙΜΟ ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΤΩΝ ΠΕΤΣΑΚΩΝ ΜΑΣ.

Όπως και πέρυσι, όπου για πρώτη φορά βγάλαμε ημερολόγιο, έτσι και φέτος ΠΙΣΤΟΊ στα λόγια μας και σε ότι σας είχαμε υποσχεθεί, βγάζουμε σε κυκλοφορία το ΗΜΕΡΟΛΌΓΙΟ ΤΩΝ ΠΕΤΣΆΚΩΝ ΜΑΣ. 
Θυμάστε ότι πέρυσι η τιμή του ήταν πολύ χαμηλή, ωστε να καταφέρουμε να μπει σε όλα τα σπίτια, όχι μόνο του χωριού μας, αλλά και σε αυτούς που μας αγαπάνε και βλέπουν ότι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΆ λατρεύουμε τους ΠΕΤΣΆΚΟΥΣ μας, όχι μόνο στα λόγια, αλλά και στην πράξη. Άρα και φέτος δεν μπορούσαμε να αλλάξουμε κάτι, έτσι παραμένει σε πολύ χαμηλή τιμή.
Και τις επόμενες μέρες θα ανακοινώσουμε ένα γεγονός που επίσης είχαμε υποσχεθεί το καλοκαίρι.
Λόγω της εθνικής τραγωδίας στο Μάτι Αττικής είχαμε αναβάλλει όλες τις εκδηλώσεις μας, άλλα σας είχαμε πει, ότι θα ετοιμάσουμε κάτι πολύ κάλο. Έχει φτάσει η στιγμή και τις επόμενες μέρες θα το ανακοινώσουμε επίσημα.
Ετοιμαστείτε για το μεγαλύτερο γεγονός που έχει κάνει ο ΣΎΛΛΟΓΟΣ ΤΩΝ ΠΕΤΣΆΚΩΝ................. 



Υ.Γ. ΖΗΜΙΑ ΘΑ ΚΑΝΩ ΑΠΟΨΕ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΣ, γιατί ΕΧΑΣΑ ΤΗΝ ΓΗ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΟΥ, αχ ΒΑΣΑΝΑΚΙ ΜΟΥ'ΧΕΙΣ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΥΡΑΝΝΑΣ!!!!!!
Ετοιμαστείτε..................

1 σχόλιο: