Σκοπός του Συλλόγου μας είναι:

Η συλλογή στοιχείων για συγκεκριμένα προβλήματα του χωριού. Η ενασχόληση με θέματα προστασίας του φυσικού περιβάλλοντος, όπως επίσης των κοινόχρηστων – κοινοτικών χώρων της κοινότητας, και την προώθηση αυτών στις αρμόδιες αρχές. Η διατήρηση των δεσμών των απανταχού Πετσακιτών με τη γενέτειρα και τις παραδόσεις τους.Η συμβολή στη διατήρηση, την καλλιέργεια και την μετάδοση των ηθών και εθίμων και γενικά των πολιτιστικών στοιχείων, που συνιστούν την πνευματική και πολιτιστική παράδοση των Πετσάκων Καλαβρύτων, για να μεταλαμπαδευτούν αυτά στις νεότερες γενιές.

Κυριακή 15 Απριλίου 2018

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟ ΛΑΜΠΙΡΗ.

   Πριν απο 20 ημερες ειχαμε ανεβασει μια φωτογραφια με το ουρανιο τοξο παρανομιας, σημερα ανεβαζουμε το ιδιο ακριβως σημειο, οπου το τραβηξαμε στις εντεκα (11) Απριλιου και διαπιστωνουμε με μεγαλη μας χαρα, οτι μεγαλο κομματι του εχει αλλαξει.
   Οι πληροφοριες που μας δωθηκαν, ηταν οτι την επομενη μερα κιολας ο ιδιος ο Αποστολος Λαμπιρης εδωσε αμεσως εντολη στον ιδιοκτητη οπου ειχε κανει το χωρο αποθηκη του, να καθαρισει και να απομακρυνει οτι παρανομο υπηρχε μεσα στον κοινοτικο - κοινοχρηστο δρομο. Αυτος το επραξε αμεσως βεβαια.
  Και η αποδειξη ειναι η παραπανω φωτογραφια.
Μπορει να υπαρχουν καποια μικρα ατοπηματα, οπως την υπαρξη ξυλων καυσης μεσα στα παρανομα δεντρα οπου εχουν φυτευτει εκει απο ιδιωτη και κατι λιγα σκουπιδια, που ισως ξεμειναν κατα λαθος στο σημειο.
Θεωρουμε οτι και αυτα σε μικρο χρονικο διαστημα θα καθαριστουν και θα δωθει σε πληρη λειτουργια προς τους κατοικους το συγκεκριμενο σημειο.
 Ομως εκει που θα σταθουμε εμεις, ειναι η αμεση παρεμβαση του εκπροσωπου του Δ.Δ. Πετσακων, Αποστολου Λαμπιρη στο σημειο και η σχεδον πληρη αποκατασταση του χωρου.
 Και εμεις ως Συλλογος θα πρεπει να του δωσουμε συγχαρητηρια για την επεμβαση του, διοτι σκοπος μας ειναι ακριβως αυτο. Να μπορει ο οποιοσδηποτε να περπατησει καθε σημειο της κοινοτητας μας, ελευθερα και απροσκοπτα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου