Σκοπός του Συλλόγου μας είναι:

Η συλλογή στοιχείων για συγκεκριμένα προβλήματα του χωριού. Η ενασχόληση με θέματα προστασίας του φυσικού περιβάλλοντος, όπως επίσης των κοινόχρηστων – κοινοτικών χώρων της κοινότητας, και την προώθηση αυτών στις αρμόδιες αρχές. Η διατήρηση των δεσμών των απανταχού Πετσακιτών με τη γενέτειρα και τις παραδόσεις τους.Η συμβολή στη διατήρηση, την καλλιέργεια και την μετάδοση των ηθών και εθίμων και γενικά των πολιτιστικών στοιχείων, που συνιστούν την πνευματική και πολιτιστική παράδοση των Πετσάκων Καλαβρύτων, για να μεταλαμπαδευτούν αυτά στις νεότερες γενιές.

Κυριακή 4 Μαρτίου 2018

ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΣΤΑ ΕΛ.ΤΑ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΟΥ Δ.Δ. ΠΕΤΣΑΚΩΝ

  Πιστοι παντα στα λογια μας, τοσο στο σημερα, οσο και απο την πρωτη μερα μας, συνεχιζουμε την προσπαθεια ευρεσης του Εκπροσωπου του Δ.Δ. Πετσακων, Αποστολο Λαμπιρη, ωστε να παραδωθουν τα εγγραφα της αλληλογραφιας μας, με θεμα "Την τεραστια καταστροφη της πολιτισμικης μας κληρονομιας", οπου ειναι αποκλειστικα υπευθυνος, στην περιοχη της Κατω Ρουγας, την "Πηγη του Αρβανιτη".
  Επειδη εμεις μιλαμε παντα με αποδειξεις, δινω στη δημοσιοτητα ολο το χρονικο της διαδικασιας που εχουμε ξεκινησει απο τις 2 Δεκεμβριου 2017.  Βασει της απαντησης των ΕΛ.ΤΑ, δεν κατεστει δυνατον η ευρεση του Εκπροσωπου του Δ.Δ. Πετσακων Αποστολου Λαμπιρη, επι περιπου εναν ολοκληρο μηνα.
 Μας εχουν αποσταλει και οι ημερομηνιες που τον καλουσαν στο κινητο του, αλλα μετα απο τοσες προσπαθειες δεν καταφεραν να τον βρουν, ουτε στο κινητο αλλα ουτε και στο κοινοτικο γραφειο του χωριου μας.
 Εμεις ομως δεν χανουμε την ελπιδα μας και αποστελουμε παλι τα εγγραφα, παλι πληρωμενα απο εμας βεβαια, ωστε να παραδωθουν στα χερια του, στο κοινοτικο γραφειο. 
 Δεν θελουμε για κανεναν λογο να επιβαρυνουμε το ταμειο του χωριου μας, ουτε βεβαια τον ιδιο, αφου για να μεταβει στα Καλαβρυτα θα πληρωσει την βενζινη. Αντιθετως, οπως καθε φορα βεβαια, πληρωνουμε ωστε να παραδωθουν οπου εκεινος ζητησει, οποια μερα ζητησει, αρκει βεβαια να βρεθει ή καλυτερα να απαντησει στο κινητο του.

Εμεις εσωκλειουμε και ενα γουρι για τα Ελληνικα μας Ταχυδρομεια, ωστε να εχουν καλυτερη τυχη απο την προηγουμενη φορα και να βρεθει ο παραληπτης των εγγραφων μας.
Καλη τυχη στα ΕΛ.ΤΑ. μας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου