Σκοπός του Συλλόγου μας είναι:

Η συλλογή στοιχείων για συγκεκριμένα προβλήματα του χωριού. Η ενασχόληση με θέματα προστασίας του φυσικού περιβάλλοντος, όπως επίσης των κοινόχρηστων – κοινοτικών χώρων της κοινότητας, και την προώθηση αυτών στις αρμόδιες αρχές. Η διατήρηση των δεσμών των απανταχού Πετσακιτών με τη γενέτειρα και τις παραδόσεις τους.Η συμβολή στη διατήρηση, την καλλιέργεια και την μετάδοση των ηθών και εθίμων και γενικά των πολιτιστικών στοιχείων, που συνιστούν την πνευματική και πολιτιστική παράδοση των Πετσάκων Καλαβρύτων, για να μεταλαμπαδευτούν αυτά στις νεότερες γενιές.

Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου 2018

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΑΧΑΪΑΣ ΑΝΔΡΕΑ ΚΑΤΣΑΝΙΩΤΗ.

   Σημερα το πρωι πραγματοποιηθηκε επισκεψη του Συλλογου μας, 
στο γραφειο του Βουλευτη Αχαϊας, με την Νεα Δημοκρατια, Ανδρεα Κατσανιωτη.    
Τον Συλλογο μας εκπροσωπησε η Αντιπροεδρος του Συλλογου, Βικυ Γεωργοπουλου και ο Υπευθυνος Επικοινωνιας                      
Κωστας  Διαμαντοπουλος. 
   Σκοπος της επισκεψης μας, εκτος απο την γνωριμια, ηταν  η συζητηση των προβληματων του χωριου μας, οπως και η ανταλλαγη αποψεων πανω στο σκοπο του Συλλογου.
  Αποδειχτηκε τελικα οτι ειχαμε πολλα να πουμε !!!
  Ο κ. Κατσανιωτης ακουσε τα θεματα που του θεσαμε, συζητησαμε και προτειναμε ιδεες, σκεψεις, προτασεις και μας εδωσε τις πρωτες απαντησεις.
Δυστυχως εγινε φανερο οτι ο χρονος δεν ηταν αρκετος να συζητηθουν τοσα πολλα θεματα, αλλα κλεινοντας την πρωτη μας επαφη, δωσαμε ραντεβου για επομενη συναντηση, πολυ γρηγορα μαλιστα, παρουσια ολοκληρου του Δ.Σ.
  Θα θελαμε και δημοσια να τον  ευχαριστησουμε , τοσο για την φιλοξενια του, αλλα και για τις απαντησεις που μας εδωσε στα κρισιμα και σοβαρα θεματα που αφορουν το χωριο μας.
 Επισης ,θελουμε να τον ευχαριστησουμε για τον χαιρετισμο του, στην εκδηλωση του Συλλογου μας.
Ηταν πραγματικα μεγαλη μας τιμη και νιωθουμε ιδιαιτερη χαρα, που τα λογια του εγιναν αμεσως πραξη και σε τοσο συντομο χρονικο διαστημα


  Ευχαριστουμε παρα πολυ τον Βουλευτη Αχαϊας Ανδρεα Κατσανιωτη για τον πολυτιμο χρονο που μας διεθεσε για να ακουσει τα προβληματα των Πετσακων μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου