Σκοπός του Συλλόγου μας είναι:

Η συλλογή στοιχείων για συγκεκριμένα προβλήματα του χωριού. Η ενασχόληση με θέματα προστασίας του φυσικού περιβάλλοντος, όπως επίσης των κοινόχρηστων – κοινοτικών χώρων της κοινότητας, και την προώθηση αυτών στις αρμόδιες αρχές. Η διατήρηση των δεσμών των απανταχού Πετσακιτών με τη γενέτειρα και τις παραδόσεις τους.Η συμβολή στη διατήρηση, την καλλιέργεια και την μετάδοση των ηθών και εθίμων και γενικά των πολιτιστικών στοιχείων, που συνιστούν την πνευματική και πολιτιστική παράδοση των Πετσάκων Καλαβρύτων, για να μεταλαμπαδευτούν αυτά στις νεότερες γενιές.

Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2017

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗΣ - ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ Δ.Δ. ΠΕΤΣΑΚΩΝ, ΑΠΟΣΤΟΛΟ ΛΑΜΠΙΡΗ.

".
  Προς μεγαλη μας εκπληξη,δεχτηκαμε μια απαντηση του εκπροσωπου του Δ.Δ Πετσακων,Αποστολο Λαμπιρη σχετικα με την επιστολη-διαμαρτυρια των κατοικων για την ''Πηγη Του Αρβανιτη''.

 Διαβαζοντας την και αναλυοντας την, διαπιστωσαμε με τρομο, οτι:
οποιος κατοικος καταστρεφει κοινοτικη περιουσια ή ακομα χειροτερα, ανεκτιμητη πολιτισμικη κληρονομια  και δεν τον δει κανενας, τοτε πολυ απλα, μετα απο τρια (3) χρονια, θα μπει σε καποιο τεχνικο προγραμμα του Δημου Καλαβρυτων, που αν εγκριθει, ισως και να επισκευαστει - αποκατασταθει!!! 
 Συμπεραινουμε δηλαδη οτι νομιμοποιουμε την παρανομια  και δινουμε το δικαιωμα σε ολους να γινουν εν δυναμει ασυδοτοι, κανοντας οτι θελουν, οπου θελουν και οταν το θελουν !!!
  Και αυτο με επισημη υπογραφη, του ανθρωπου, που βρισκεται εκει για να προστατευει την κοινοτικη - κοινοχρηστη περιουσια των Πετσακων μας !!!
  Αραγε,  ρωτηθηκαν οι κατοικοι του χωριου μας, εαν θελουν τα δημοτικα τελη που πληρωνουν, αλλα και κομματι απο τους φορους τους, να πηγαινουν για αυτο το σκοπο?
  Επισης στην απαντηση του , η εκφραση "βρυση" ως αναφορα προς την "Πηγη Του Αρβανιτη" αφηνει πολλα κρυφα σημεια, και υποπτα, που βεβαια θα διερευνηθουν.

 Ο Συλλογος μας, δεν μπορει να επιτρεψει τετοιες ενεργειες  και σιγουρα θα απαντησει αμεσα στον εκπροσωπο του Δ.Δ. Πετσακων.
Επισης, θα γινει επιστολη προς τον Δημαρχο Καλαβρυτων Κο.Γιωργο Λαζουρα, στο εαν ο Δημος Καλαβρυτων καλυπτει - αποκαθιστα καταστροφες κοινοτικης περιουσιας απο ιδιωτες.

2 σχόλια:

  1. Ζητάμε άμεση αποκατάσταση της πηγής του Αρβανιτη και όχι της βρύσης όπως αναφέρετε κύριε λαμπιρη δεν είναι δυνατον καποιος να καταστρέφει κοινοτικη περιουσία και πολύ απλά εσείς να θέλετε να το εντάξετε σε κάποιο πρόγραμμα αν είναι δυνατον !!! Όποιος την κατέστρεψε να την αποκαταστησει σύντομα και ξέρετε πολύ καλά ποιος το έκανε για να μην απαντησετε για άλλη μια φορά δεν ξέρω όπως συνηθιζετε να κάνετε γιατί δεν θέλει και πολύ μυαλό και ένα πενταχρονο παιδί θα το καταλαβαινε !!!! Αλλά εσείς προφανώς δεν θέλετε γιατί καλυπτετε κάποιους ασυδοτους εκεί πάνω που τους επιτρέπεται να κάνουν οτι θέλουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν μπορουμε να μην συμφωνησουμε με τον Αντιπροεδρο, διοτι ειναι η αληθεια. Και αφου ειναι αληθεια την στηριζουμε. Μπορει να ποναει αλλα δεν μπορουμε να κανουμε κατι αλλο. Εσεις ομως μπορειτε. Να σταματησετε επιτελους τα δεν ξερω, και να μαθετε. Αν και ειμαστε απολυτα σιγουροι οτι ξερετε τα παντα και τα συζητατε ηδη στο χωριο μας. Καταστρεψατε κατι ανεκτιμητο και ομως τοσα χρονια καθεστε και το κοιτατε. Σας χαλασε τη συνταγη ο Συλλογος ε? Να κανετε εργο και να ειστε σιγουρος οτι εμεις θα το προβαλλουμε. Εργο ομως, οχι καταστροφες. Δεν ειναι τσιφλικι το χωριο κανενος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή