Σκοπός του Συλλόγου μας είναι:

Η συλλογή στοιχείων για συγκεκριμένα προβλήματα του χωριού. Η ενασχόληση με θέματα προστασίας του φυσικού περιβάλλοντος, όπως επίσης των κοινόχρηστων – κοινοτικών χώρων της κοινότητας, και την προώθηση αυτών στις αρμόδιες αρχές. Η διατήρηση των δεσμών των απανταχού Πετσακιτών με τη γενέτειρα και τις παραδόσεις τους.Η συμβολή στη διατήρηση, την καλλιέργεια και την μετάδοση των ηθών και εθίμων και γενικά των πολιτιστικών στοιχείων, που συνιστούν την πνευματική και πολιτιστική παράδοση των Πετσάκων Καλαβρύτων, για να μεταλαμπαδευτούν αυτά στις νεότερες γενιές.

Δευτέρα 28 Αυγούστου 2017

ΞΗΜΕΡΩΣΕ ΜΙΑ ΔΥΣΚΟΛΗ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ.....

Τραγωδία χθες βράδυ στην Παλιά εθνική Πατρών - Κορινθου:Νεκρός ο 17χρονος Βασίλης

Συγκρούσθηκε με άλλο όχημα στο ύψος του Αιγίου



Ο 17χρονος Βασίλης Καλαντζής είναι ο άτυχος νέος που σκοτώθηκε στο τροχαίο που σημειώθηκε χθες βράδυ στην Π.Ε.Ο Κορίνθου Πατρών, στην οδό 25ης Μαρτίου 1821 του Αιγίου.
Σύμφωνα με το aigialeia24.gr, ο 17χρονος Βασίλης Καλαντζής έμενε στην περιοχή των Σταφιδαλώνων και ήταν ένα πολύ καλό παιδί. Η είδηση του θανάτου του έχει σκορπίσει θλίψη στην τοπική κοινωνία του Αιγίου και κυρίως στη γειτονιά του που όλοι τον γνώρισαν και έχουν μόνο έναν καλό λόγο να πουν.
Οι φίλοι του στο fb έχουν κατακλύσει την προσωπική του σελίδα με μηνύματα μη μπορώντας να πιστέψουν στον τόσο άδικο και ξαφνικό χαμό του.

Πρώτη ενημέρωση 9.03πμ

Θανατηφόρο τροχαίο με θύμα ένα 17χρονο αγόρι σημειώθηκε χθες βράδυ λίγο μετά τις 10.30 στην Παλιά Εθνική Οδό Πατρών Αθηνών στην Αιγιάλεια.
Όλα συνέβησαν στο τμήμα από Κουλούρα προς Μαυρίκι Αιγίου, όταν το μηχανάκι που οδηγούσε ο 17χρονος συγκρούσθηκε με όχημα που ερχόταν από την αντίθετη κατεύθυνση με οδηγό έναν 20χρονο.
Ο 17χρονος οδηγός της μοτοσικλέτας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου οι γιατροί διαπίστωσαν το θάνατό του. Ο οδηγός του άλλου οχήματος συνελήφθη.
Tα αίτια του θανατηφόρου τροχαίου ερευνά η Τροχαία Αιγίου.

Πηγη: thebest.gr 

Ο συλλογος εκφραζει τα συλλυπητηρια του στην οικογενεια του εκλιποντος, καθως και στα μελη μας τα οποια ειχαν στενη συγγενεια με το παλικαρι. Ας ειναι ελαφρυ το χωμα που θα τον σκεπασει, κουραγιο και πολυ δυναμη στην οικογενεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου