Σκοπός του Συλλόγου μας είναι:

Η συλλογή στοιχείων για συγκεκριμένα προβλήματα του χωριού. Η ενασχόληση με θέματα προστασίας του φυσικού περιβάλλοντος, όπως επίσης των κοινόχρηστων – κοινοτικών χώρων της κοινότητας, και την προώθηση αυτών στις αρμόδιες αρχές. Η διατήρηση των δεσμών των απανταχού Πετσακιτών με τη γενέτειρα και τις παραδόσεις τους.Η συμβολή στη διατήρηση, την καλλιέργεια και την μετάδοση των ηθών και εθίμων και γενικά των πολιτιστικών στοιχείων, που συνιστούν την πνευματική και πολιτιστική παράδοση των Πετσάκων Καλαβρύτων, για να μεταλαμπαδευτούν αυτά στις νεότερες γενιές.

Τετάρτη 29 Ιουλίου 2020

ΓΙΑΤΙ?

26η ήμερα πλέον που τα νερά χάνονται στο δρόμο, το έδαφος άρχισε να κάθεται από την κίνηση των οχημάτων, ο Λαμπίρης ενώ γνωρίζει ότι υπάρχει σπασμένος αγωγός από την πρώτη ημέρα που έχει γίνει η βλάβη περιφέρονταν σαν την άδικη κατάρα με ένα τετράδιο και έκανε συστάσεις ώστε να μην χρησιμοποιούν πολύ νερό οι κάτοικοι...... και ο μήνας έχει...29!!! Ενώ βλέπει το πρόβλημα που δημιουργείται μέρα με την μέρα, αφού είναι ακριβώς μπροστά από το σπίτι του, 18 μέτρα μετρημένα, πάνω στον κοινοτικό δρόμο, δεν είχε τελικά ειδοποιήσει τον δήμο Καλαβρύτων. Πράγμα που κάναμε εμείς ως σύλλογος χθες.
Γιατί άραγε ο Λαμπίρης έκανε ότι δεν γνωριζε που είναι η βλάβη, ενώ είχε ενημερωθεί από την πρώτη μέρα, στις αρχές Ιουλίου.
Γιατί άραγε ο Λαμπίρης δεν ήθελε να φτιαχτεί η βλάβη και να μένουν οι Πετσάκοι και ιδιαίτερα η πάνω Ρούγα χωρίς νερό κάποιες ώρες?
Συμπτώσεις που επαναλαμβάνονται, παύουν να είναι συμπτώσεις!!!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου