Σκοπός του Συλλόγου μας είναι:

Η συλλογή στοιχείων για συγκεκριμένα προβλήματα του χωριού. Η ενασχόληση με θέματα προστασίας του φυσικού περιβάλλοντος, όπως επίσης των κοινόχρηστων – κοινοτικών χώρων της κοινότητας, και την προώθηση αυτών στις αρμόδιες αρχές. Η διατήρηση των δεσμών των απανταχού Πετσακιτών με τη γενέτειρα και τις παραδόσεις τους.Η συμβολή στη διατήρηση, την καλλιέργεια και την μετάδοση των ηθών και εθίμων και γενικά των πολιτιστικών στοιχείων, που συνιστούν την πνευματική και πολιτιστική παράδοση των Πετσάκων Καλαβρύτων, για να μεταλαμπαδευτούν αυτά στις νεότερες γενιές.

Τρίτη 28 Απριλίου 2020

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε δημόσια φορείς και ανθρώπους, που μέσα στην Μ.Εβδομάδα βοήθησαν στην προβολή των Θείων Λειτουργιών, ώστε έστω και με αυτό τον τρόπο να νιώσουμε τις Άγιες εκείνες ημέρες.. Πραγματικά ούτε και εμείς το περιμέναμε ότι θα φτάναμε σε τέτοια νούμερα,
(1667 προβολές βίντεο αυτή την εβδομάδα - απήχηση δημοσίευσης σε 1171 άτομα).
Τεράστια νούμερα για μια τόσο μικρή σελίδα.
Ευχαριστούμε θερμά τον τηλεοπτικό εκκλησιαστικό σταθμό της Ελλάδος ecclesiaTV.gr

Τον ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ 4Ε 
Το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS
To KALAVRYTAPRESS

Την Εφημερίδα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ/Αίγιο-Filodimos newspaper/Aigio  
Τον Panagiotis Papachristopoulos για την ζωντανή καθημερινή μετάδοση μέσα από τον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στο Δροσάτο Καλαβρύτων.
Τον Πατήρ Αριστείδη για τα υπέροχα λόγια του.
Τον Γεώργιος Θεοδωρόπουλος για τις εικόνες και το βίντεο που ανέβασε μέσα από τον Ιερό μας Ναό του Αγίου Νικολάου στους Πετσάκους μας.
Τέλος όλους εσάς που μας παρακολουθήσατε αυτό το διάστημα και ελπίζουμε να καλύψαμε έστω και λίγο από όλο αυτό που χάσαμε φέτος, λόγω των ειδικών συνθηκών.
Σας ευχαριστούμε από καρδιάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου