Σκοπός του Συλλόγου μας είναι:

Η συλλογή στοιχείων για συγκεκριμένα προβλήματα του χωριού. Η ενασχόληση με θέματα προστασίας του φυσικού περιβάλλοντος, όπως επίσης των κοινόχρηστων – κοινοτικών χώρων της κοινότητας, και την προώθηση αυτών στις αρμόδιες αρχές. Η διατήρηση των δεσμών των απανταχού Πετσακιτών με τη γενέτειρα και τις παραδόσεις τους.Η συμβολή στη διατήρηση, την καλλιέργεια και την μετάδοση των ηθών και εθίμων και γενικά των πολιτιστικών στοιχείων, που συνιστούν την πνευματική και πολιτιστική παράδοση των Πετσάκων Καλαβρύτων, για να μεταλαμπαδευτούν αυτά στις νεότερες γενιές.

Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2019

H ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΩΝ ΠΕΤΣΑΚΩΝ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ....

Στις 2 Φεβρουαρίου οι Πετσάκοι κόβουν την Πρωτοχρονιάτικη Πίτα τους.
Στις 2 Φεβρουαρίου οι Πετσάκοι γιορτάζουν, διασκεδάζουν και απολαμβάνουν μια ξεχωριστή βραδιά.
Στις 2 Φεβρουαρίου όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο κέντρο Περιγιάλι, στην παραλία Διγελιωτίκων στο Αίγιο, όπου ο μοναδικός Νεκτάριος Νικολάου και η υπέροχη Χρυσσίνη, συνοδευόμενοι από τον εξαιρετικό στο αρμόνιο και στο τραγούδι βέβαια, Αντώνη Σπηλιόπουλο, τον δεξιοτέχνη του μπουζουκιού Νίκο Δημητρακόπουλο και τον καταπληκτικό Λάκη Γεωργακόπουλο που θα δώσει άλλο τόνο στο πρόγραμμα με το φανταστικό κλαρίνο του, σας υπόσχονται μια αξέχαστη βραδιά.
Σας περιμένουμε όλους το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου και ώρα 21:00 για να γιορτάσουμε μαζί, να διασκεδάσουμε μαζί και να απολαύσουμε μαζί όχι μόνο το πρόγραμμα αλλά και τα υπέροχα και μοναδικά δώρα τόσο του τυχερού που θα κερδίσει το φλουρί της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας, όσο και της λαχειοφόρου αγοράς. 
Πολύ σύντομα, μένει μια μικρή λεπτομέρεια, θα ανακοινωθεί και το μεγάλο μας ταξίδι, που όπως γνωρίζεται από πέρυσι θα είναι 4 ημερών.  
Φέτος θα είναι σε έναν από τους ομορφότερους προορισμούς της Ελλάδας τόσο ως χειμερινή εξόρμηση αλλά και ως καλοκαιρινή. 
Σε έναν ιστορικό και πανέμορφο οικισμό της Ελλάδος..........
Ελάτε όλοι μαζί, να γίνουμε μια όμορφη παρέα, μια οικογένειά που θα δώσει δύναμη στο δύσκολο έργο μας ως Σύλλογο για ένα καλύτερο και ομορφότερο αύριο στους Πετσάκους μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου