Σκοπός του Συλλόγου μας είναι:

Η συλλογή στοιχείων για συγκεκριμένα προβλήματα του χωριού. Η ενασχόληση με θέματα προστασίας του φυσικού περιβάλλοντος, όπως επίσης των κοινόχρηστων – κοινοτικών χώρων της κοινότητας, και την προώθηση αυτών στις αρμόδιες αρχές. Η διατήρηση των δεσμών των απανταχού Πετσακιτών με τη γενέτειρα και τις παραδόσεις τους.Η συμβολή στη διατήρηση, την καλλιέργεια και την μετάδοση των ηθών και εθίμων και γενικά των πολιτιστικών στοιχείων, που συνιστούν την πνευματική και πολιτιστική παράδοση των Πετσάκων Καλαβρύτων, για να μεταλαμπαδευτούν αυτά στις νεότερες γενιές.

Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2018

ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΛΥΣΗ 'Η ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ?

Βάσει όλων των πληροφοριών την Παρασκευή θα γινόταν το πρώτο δρομολόγιο από Μπόσι προς Καλάβρυτα. 
Τίποτα, σήμερα επίσης τίποτα.
Άραγε ποιοι είναι αυτοί που ορίζουν, εμποδίζουν και  καθυστερούν εσκεμμένα την μεταφορά των παιδιών. Άραγε αν ήταν τα δικά τους παιδιά τι θα έκαναν? 
Πόσο θα φώναζαν? 
Μήπως τελικά δεν έχουν παιδιά και απλά κάνουν το κομμάτι τους, τιμωρώντας τους κατοίκους, που τόλμησαν να κάνουν παιδιά.
Πριν από μικρό χρονικό διάστημα ο ίδιος ο εκπρόσωπος του δήμου Καλαβρύτων Λαμπίρης τους χαρακτήρισε με απαράδεκτες και προσβλητικές εκφράσεις.
Και όλα αυτό επειδή έκαναν παιδιά.
Μήπως τελικά πίσω από όλη αυτή την καθυστέρηση, τόσων ετών για την μη κατασκευή δρόμου, βρίσκεται η ανεντιμότητα κάποιον, που προσπαθούν ως ανθρωπάκια που κατάντησαν να δείξουν μια δύναμη, πάνω στους γονείς? 
Λέω μήπως?

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου