Σκοπός του Συλλόγου μας είναι:

Η συλλογή στοιχείων για συγκεκριμένα προβλήματα του χωριού. Η ενασχόληση με θέματα προστασίας του φυσικού περιβάλλοντος, όπως επίσης των κοινόχρηστων – κοινοτικών χώρων της κοινότητας, και την προώθηση αυτών στις αρμόδιες αρχές. Η διατήρηση των δεσμών των απανταχού Πετσακιτών με τη γενέτειρα και τις παραδόσεις τους.Η συμβολή στη διατήρηση, την καλλιέργεια και την μετάδοση των ηθών και εθίμων και γενικά των πολιτιστικών στοιχείων, που συνιστούν την πνευματική και πολιτιστική παράδοση των Πετσάκων Καλαβρύτων, για να μεταλαμπαδευτούν αυτά στις νεότερες γενιές.

Κυριακή 22 Απριλίου 2018

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ...ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΕΤΣΑΚΟΥΣ ΜΑΣ!!!!

   Ο Συλλογος μας μετεχει φετος στην Πανελλαδικη Εθελοντικη Δραση, που σκοπο εχει πρωτα να ευαισθητοποιησει του πολιτες καθε περιοχης και επειτα τον καθαρισμο - Εξωραϊσμο της πολης, της κοινοτητας, του καθε οικισμου. 
   Εμεις με βαθυ το αισθημα της αγαπης και της ευθυνης για το υπεροχο χωριο μας, Τους Πετσακους Μας, σας προσκαλουμε ολους οσους θελετε να μας βοηθησετε στις εργασιες που θα γινουν στο χωριο μας,
Την Κυριακη 29 Απριλιου και ωρα 11:00 π.μ , με σημειο εκκινησης την πλατεια Των Πετσακων, μπροστα απο τον ιστορικο Ιερο Ναο Του Αγιου Νικολαου. 
  Το προγραμμα περιλαμβανει εξι (6) βασικα σημεια και στοχος μας ειναι να καταφερουμε να ολοκληρωσουμε το πλανο μας.
  Κατοπιν θα ακολουθησει μικρη εορταστικη εκδηλωση, με φαγητο, αναψυκτικα, κρασι και μπυρες, προσφορα του Συλλογου μας, με σκοπο να ευχαριστησουμε ολους αυτους που μας στηριξαν εθελοντικα, αλλα και για την προσφορα αγαπης που εδειξαν για την περιοχη μας. 
   Επισης θα υπαρχει και μουσικη επενδυση στην εκδηλωση, ωστε να γιορτασουμε την προσπαθεια αυτη που ειναι και η πρωτη που γινεται ποτε στο χωριο μας και μαλιστα σε τετοιο υψηλο επιπεδο. 
  Ειμαστε απολυτα σιγουροι οτι θα εχει πληρη επιτυχια.
  Επειδη θα εχουμε ηδη μεγαλη προσελευση, οσοι θα ανεβειτε στους Πετσακους, εκεινη την ημερα και δεν μας εχετε ενημερωσει, θα σας παρακαλουσα με ενα απλο μηνυμα ή ενα τηλεφωνο σε οποιο μελος του Δ.Σ. να το κανετε, ωστε να εχουμε κανονισει τα επιπλεον απαραιτητα για την εκδηλωση που θα ακολουθησει μετα τον καθαρισμο, ωστε ολοι να ευχαριστηθουμε!!!
  Δεν θελουμε καποιος να φυγει απο τους Πετσακους μας και να μην εχει χαρει απο την αρχη εως το τελος την εκδηλωση μας.
   Μην ξεχνατε οτι ειναι Πανελλαδικη, αρα η συμμετοχη σας αποκτα μια αλλη ιδιοτητα, που θα μετρησει σε ολο τον Ελλαδικο χωρο.
  Να σας υπενθυμισω, οτι δεν χρειαζεται να φερετε κατι μαζι σας, παρα μονο το χαμογελο και την αγαπη σας για το χωριο μας. Ολα τα υλικα και οτι αλλο χρειαστει καποιος θα τα εχουμε εμεις.
  Ραντεβου την αλλη Κυριακη 29 Απριλιου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου